perjantai 23. maaliskuuta 2012

Betoni askartelu

Eilen tein: kantapaan kautta betoniin

12. Heinakuu Betonipolyn ja sotkun takia kannattaa askarrella ulkona, Betoni sekoitetaan amparissa esim. tukevatekoisen istutuslapion avulla. 6. Kesakuu Arvasiko joku? Askartelin siis betonista raparperin lehti tarjottimen. Olen tata miettinyt jo vuosia ja nyt monen sattuman summana paatin sita. 10. Toukokuu Kuivabetonia saa rautakaupasta, sakki maksaa noin viisi euroa. Siita riittaa todella moneen askarteluun. Tarvikkeet: kuivabetonia. vetta.

5. Tammikuu betonista valettu kynttilanjalka. Entas nama sitten? Olisittepa nahneet ne kauhistuneet katseet, kun kerroin valaneeni isoaidin vanhat pitsiliinat. 27. Heinakuu Sementista tulee betonia kun siihen sekoittaa hiekkaa kun sanoin etta en tarvitse kovin paljon betonia, silla kaytan sita askarteluun :D. 22. Kesakuu Toukokuun lopulla olimme muutaman tyokaverin kanssa askartelemassa betonista. Minulla oli sellainen kasitys, etta betoniaskartelu on kivaa. Betoni. patsaat. 25.6.2005 16:09. Tiedatteko te mista saisi ohjeita betonista tehtyihin patsaisiin ? Kiinnostaisi tietaa mita tarvikkeita ja tyovaiheita siihen kuuluu. Taalla kun on nain paljon kekseliasta ja tietavaa porukkaa, niin loytyisikohan teilta ideoita siihen, kuinka ja mista materiaalista voisi tehda valumuot. 4. Huhtikuu Betoni kiehtoo materiaalina todella paljon. Se on karu mutta niin kaunis! Kaiken lisaksi se on erittain edullinen Tuo iso sakki maksoi reilut 5e. 18. Tammikuu Betoni on valettu pieneen paperikassiin, jossa oli muovipinta. Vahan jouduin tukemaan kuivumisvaiheessa, ettei kassi pullahtanut betonin. Browse all Instagram photos tagged with #betoniaskartelu. Viewand comments. 1. Lokakuu Nuo pikkuvuoat loysin kirpparilta ja valoin ne betoniin. Laitoin pienet painot niiden Tunnisteet: askartelu, betoni, DIY, Sisustus, tuunaus. Askartelu. Askartelukirjat -lehdet. Fimo Muovailu. Helmet. Huovat villat Lasten askartelu. Leimailu. Liimat, teipit, magneetit toimistotarvikkeet. See #betoniaskartelu tagged Instagram pictures on Pikore. Kipsi, betoni. Esilla 1 - 15 tuotetta 24 tuotteesta. Suosituin, Uusin ensin, Halvin ensin, Kallein ensin, Nimi A-O, Nimi O-A. Esilla 25 tuotetta, Esilla 50 tuotetta. 11. Syyskuu Betoniaskartelu on nyt kasitoiden suosituin muotijuttu. Netti pursuilee ihania kuvia betonista tehdyista ruukuista, kynttilanjaloista ja esineista

Instagram photos for tag #betoniaskartelu Iconosquare

10. Marraskuu Raparperihan on tuttu, mutta betoni on aine, jota etenkin me naiset kavahdamme , se tuntuu kovin miehekkaalta ja vaivalloiselta aineelta, se on. 4. Kesakuu Betoni, Puutarha, Betonisaappaat. Tunnisteet: Askartelu, Betonityot, Koti Upeat saappaat:) Tana kesana minakin aion kokeilla betonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.