keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Soutulaite

Soutulaitteet - GoFitness

Soutulaitteella voit vahvistaa kasivarsien, jalkojen ja ylavartalon useimpia lihasryhmia. Lihasvoiman kasvattamisen ohella soutaminen on hyvaa harjoitusta. Rower SR475 -soutulaite ja DVD. titan X-erfit 810 -soutulaite. 299€ (500€). Rower Magnetic SR560, soutulaite. titan X-erfit 4000 Pro Row, soutulaite. X- erfit. Tunturi Rower Go 30 soutulaite 499,00. Osta Muut kuntolaitteet Budget Sport- verkkokaupasta.

24. Helmikuu Mita soutulaitetta suosittelet kotikuntoilijalle? Tarkoitus olisi vahvistaa selan ja vatsan lihaksia. Laaja valikoima soutulaitteita. Soutulaitteet myymalassame nahtavilla, Tunturi, Kettler ja Conceptin voimalla. Kotiin tai kuntosalille laadukkaat soutulaitteet. Lue lisaa tuotteesta titan Rower SR475 -soutulaite ja DVD. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, seka 100 paivan vaihto- ja palautusoikeus. 12. Helmikuu Itsellani oli mielessa ostaa soutulaite, ja katselinkin niita netanttilasta http://www. netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?. Nappara soutulaite kotikuntoilijalle. LCD–naytto, josta seurattavissa aika, nopeus , matka ja kalorikulutusarvio. Tukevarakenteinen soutulaite aerobiseen harjoitteluun ja painonhallinnan avuksi. Harjoitustietokone LCD-naytolla. Magneettinen jarrujarjestelma, manuaalinen. Warning: sort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/ customer/s/u/suomenpo/www/includes/modules/theme380/additional_images. php on. WaterRowerin soutulaitteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja materiaalina kaytetaan ainoastaan kestavan kehityksen mukaisesti hoidetuista Appalakkien metsista. Juoksumatot ja soutulaitteet - URHEILU JA KUNTOILUVALINEET - Urheilu ja vapaa-aika. FTR 40 soutulaite on kotikuntoilijalle sopiva soutulaite tehokkaaseen harjoitteluun. Soutu vahvistaa koko kehon lihaksia. www.treenikauppa.fi. sattuis tietamaan noista soutulaitteista tarkemmi, eli soudin tanaan salilla 1500 m / 6.00.04 min. Teho oli taysilla eli 1-10 asteikolla 10, ja soutulaite Concept 2.

Katso kaannos sanalle soutulaite (suomi-englanti) tasta! Ilmainen Sanakirja kaantaa yli 20 kielelle. Myos sanojen maaritelmat ja synonyymit. 11. Kesakuu Viha, rakkaus ja soutulaite. Olin katsellut sita jo pitkaan silla silmalla mutta vasta maaliskuussa uskalsin vetaa jalat kiinni remmeihin ja tarttua

WaterRower-soutulaite — Gymstick, alkaen 999,00 € Omasali Oy

Tunturihuolto Tampere on valtuutettu Tunturi ja Bremshey -soutulaitteiden huolto. Huollamme kaikkia Tunturin ja Bremsheyn soutulaitemalleja. Ota yhteytta ja. Atlas soutulaite.Atlas Classic 10001 -soutulaitteessa on helppotoiminen sylinterivastus ja helppokayttoinen mittaristo.Kayttajan paino enintaan 100 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.