perjantai 30. joulukuuta 2011

Plussa edut

8 X etuja minulle - K-ruoka

Saat K-Plussa-pisteita, kun vakuutuksesi ovat Ifilla. Rekisteroi korttisi ja Rekisteroi K-Plussa-korttisi If Kansiossa. Saat K-Plussaa Etuja jarjestojen jasenille. Varit graniitti ja valkoinen. SYVA LAUTANEN 21 cm 10,62,- MATALA LA Normaalihinta: 9,50 €. Hinta voimassa. 1.9.2015 - 30.9.2015. Arabia. ARCTICA. K-Plussa - tarjoukset valikoimastamme loytyy 67 heti ostettavaa tuotetta. Helposti ja nopeasti netista - Mustaporssi.fi - Toimituskulut alkaen 0€.

Yhteistyokumppaneiden edut ja alennukset mm. K-Plussa, Ykkosbonus, Cumulus- ja Rantasipi-hotellit, Tallink Silja Club One ja Suomen Yrittajat. Tilaa sahkoinen asiakaskirje, niin saat sinulle suunniteltuja etuja. valmiiksi sinun K-Plussa-kortillesi ja taloutesi rinnakkaiskorteille ja saat ne automaattisesti. Maksaessasi K-Plussa MasterCard -kortilla Askossa, saat hyodyksesi monipuoliset K-Plussa-edut. Tama kortti on kansainvalinen maksuaika- ja luottokortti. Tarjoukset ja edut. Toiminnot: Ostoslistalle Lisataan ostoslistalle Kesko. K-RuokaPirkka. Mita tanaan syotaisiin? Pirkka. K-Plussa. Sivuston kayttoehdot. 8. Toukokuu Valiokunnan mukaan kilpailua saattaa vaaristaa se, etta suurten ketjujen plussa- ja bonuspisteet kelpaavat myos ketjujen ulkopuolella. 14. Syyskuu KESKO LEHDISTOTIEDOTE 14.09.2015 KLO 12.00 1(2). Turun Kupittaan K- citymarketissa kokeillaan uuden kaupan tarjoukset. Kun korttiisi on liitetty K-Plussa-ominaisuus, varmistat, etta hyodyt kaikista K- Plussa-verkoston eduista ja keraat K-Plussat aina halutessasi rahana suoraan. VIP-asiakkuus on NetAnttilan parhaille K-Plussa-asiakkailleen myontama erikoisetuja tarjoava asiakkuus. VIP-asiakkuus myonnetaan ilman erillista hakemusta. K-Plussa-tarjouksen saat, kun olet antanut K-Plussakorttisi numeron Tilaajatiedot -sivulla. Kampanjakoodit Mikali olet saanut kampanjakoodin, tulee koodi antaa. K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen etuja jo yli 3000 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyokumppanilta. Antamalla K-Plussa-korttisi numeron saat ostoksistasi K-Plussa-pisteita. Numeron antamisen jalkeen naet K-Plussatarjoushinnat heti ostoskorissasi.

Saastat selvaa. Voit lisata K-Plussa-ominaisuuden MasterCard Silver-, MasterCard Gold-, MasterCard Kanta- tai Avainasiakkaaksi ja saat heti kayttoosi tasolle kuuluvat edut. 3. Tammikuu S-ryhman ja Keskon edut joutuvat syyniin. (KUVA: Antti Aimo-Koivisto). Julkaistu: Ilta-Sanomat ei tavoittanut K-Plussan toimitusjohtajaa Ismo.

Anttila - NetAnttilan edut

If on uudistanut asiakasetujaan, saat reilusti alennusta ja K-Plussa-pisteita. Ifin uusi Etuohjelma palkitsee asiakkaat, joilla on esimerkiksi henkiloauton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.