perjantai 30. joulukuuta 2011

Valkokulta sormukset

Kihlasormus ja vihkisormus valkokulta - Verkkokauppa

Valkokultasormusta ovat kauniita, meilla varmasti on valkokulta sormus sinulle. CHANTI on vakava ja monipuolinen valikoima valkokultasormusta. Valkokultainen sormus Kellopuodista. Valkokultasormus toimituskuluitta, timanttisormus tai silea sormus. Silvan timanttisormus 1,29 ct WVS valkokulta. 001458129PRVIK Sh. 7380 eur. » Osta verkkokaupasta. Silvan timanttisormus 1,06 ct WVS valkokulta.

Lisatiedot. Toimitustavat. Sormus valkokulta 5 timanttia. 14 KA valkokulta. Leveys timanttien kohdalla 5,5mm ja rungosta 1,7mm. Katso tuotenumeroluettelo. Valkokultainen Aurora timanttisormus. Materiaali: Valkokultaa 14K (585). Timantti : 5 x 0,07 ct. Sormuksen leveys 3 mm.Korkeus timanttien kohdalta n. 2,5 m. 29. Joulukuu Eli onko miten hyvin pysynyt naarmuuntumatta tai tummumatta kaytossa ?. Tervetuloa Kelloliike J.Makelan kotisivuille. Kelloliike J.Makela kuuluu kello-ja kulta-alan KULTASYDAN-ketjuun, joka takaa asiakkailemme entistakin. Koska on kyse pintakasittelysta, se kuluu ainakin sormuksista ajan myota pois osittain tai kokonaan ja pinnan alta tulee nakyviin valkokullan oma vari. Taigakoru tarjoaa laadukkaita Lapissa valmistettuja kihla- ja vihkisormuksia. Suunnittelemme kulta- ja valkokultasormuksia tilaustyona. Kysy tarjousta!. Timattisormuksia kulta-, hopea-, valkokulta-, titaani-, ja palladiumrungossa ja erilaisilla jalokivilla. Tule ja Sormus on nimensa mukaisesti siro ja kevyt sormus. Korut, keittiotarvikkeet ja vapaa-ajan tuotteet edullisesti!. 18K valkokulta, 0.25ct W/VS timantit + 0.6ct mustat timantit. OneByOne sormukset 950 palladium, rubiinit, timantit. Radiator 18K valkokulta, mustat timantit. 7. Tammikuu Hei! Mietin tulevan sormukseni materiaalissa hopean ja valkokullan valilla. Hopea miellyttaisi ajatuksena enemman, onhan se tavallaan. Oli kohteena sitten rakastajasi, paras ystavasi tai aitisi, sormukset ovat taydellisia. 585 Puna-/valkokulta / Valkoinen safiiri GLAMIRA Sormus Monnara. Mies Sormus Lowenmarkilta. Etusivu Miesten sormukset Mies -sormus Valkokulta. Mies -Sormus. Mies, Valkokulta sormus 0.05 ct timatilla ja kaiverruksella. Valkokultasormukset / White gold rings. HYVAKUNTOISIA, UUDENVEROISIA KORUJA. LAHES KAIKKI ON KULTASEPAN TOIMESTA PUHDISTETTU JA. 6. Heinakuu Mita enemman sormuksessa on kultaa, sita pehmeampi sormus on. Mun molemmat sormukset on valkokulta-palladium seosta. Ainakin.

Jasmine Jewels: Titaanisormukset, kultasormukset

Laajasta valikoimasta aitoja Kalevala Korun sormuksia loytyy varmasti sopivan kokoinen ja tyylinen sormus jokaiselle sormuksista pitavalle. Uusi upea valkokulta sormus 18 k (italialainen). 22h 9 min Silea sormus 16,2g 18K VALKOKULTA L8,5mm k20,5 v2002 ei kaiv. 30.09.2015 22:37.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.