maanantai 5. syyskuuta 2011

Vintage vaatteet helsinki

2. Helmikuu Kuten eilisaamulla jo arvelin, vintage-kierrokselta loytyi kassikaupalla kauniita vaatteita ja asusteita. Paivan tavoitteeni oli loytaa erityisesti. Pin-up ja vintage lifestylekauppa ainutlaatuisille naisille. Aina ilmainen toimitus, laaja valikoima uniikkeja tuotteita. Katso lisaa!. 5. Syyskuu Helsingista loytyy laadukas kattaus vintageliikkeita – paljon Englannin kieli oli tapa brandata, tehda vanhoista vaatteista merkkituote. Vintage. 27. Huhtikuu Show room: Mikkolantie 1 A, 00640 HELSINKI Laaja-alainen valikoima vintage -vaatteita, -kenkia, -saappaita, -laukkuja, -asusteita ja -koruja. Alla listattuna ensin Etela-Helsingin ja ydinkeskustan, sitten Toolon ja muun kantakaupungin kirpputorit. Fredan liikkeesta loytyy myos vintage-vaatteita. Design, retro ja vintage kulttuurien messutapahtuma Helsinki Kaapelitehdas POP-antiikkia, industriaalia, vintage-vaatteita, asusteita, sisustustekstiileja. 21. Elokuu Keltainen vintage kaunottaren mekko koko 36, Kaytetty vain kerran 11.4.71. Nouto Helsinki-Keskusta. Kaunis Veera ei varsinaisesti ole vintage-liike, vaan myynnissa on paaasiassa taman paivan merkkivaatteita, jalkineita ja asusteita edulliseen hintaan.

Miss Windy Shop

Punavuoressa sijaitseva Pony Ride on Helsingin uusin vintage-putiikki. Pony Riden nuori omistaja Leena Mertanen kertoo vaatteiden olevan paaosin. 15. Toukokuu Vintagevaatteita han on kayttanyt vuodesta, kun loysi kaltaistensa Huvilassa matkataan 50-luvun Helsinkiin Rasvaletti-nayttelyssa.

Kodin1 - Antennijohdot ja tarvikkeet - Kaapelit ja liittimet

Triax VHF antenni 10-elementtia. VHF-antenni HDTV-kanavien kanavien vastaanottoon. Normaali hinta: 63,00 €. Erikoishinta: 57,00 €. Laita ostoskoriin. Eli mika on parasta johtoa antenni pistorasiasta tv:lle(kerrostalo) ja taas keskustelua: milla antennijohdolla on paras hinta/laatusuhde ja. Hinta sis. ALV Antennikaapeli tavallisille antennilaitteille, kuten radioille ja televisiolle. Kaapeli on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tukevassa kaapelissa.

Antenni - UHF ANTENNI E 21-69 DAT HD 17dB Televes Tassa antennissa mukana automaattinen esivahvistin, tarvitset. Nayta tuote ». Hinta: 99.00 €. Antennijohdot ja tarvikkeet Kodin1. Tuotteita yhteensa 54. Jarjesta: Uusin Hinta Nimi HAMA HAMA antennijohto 90dB 7,5m 12,99 Verkkokauppa Tavaratalo. Suluissa oleva hinta on ei sisalla arvolisaveroa. Info-kuvaketta Lisatietoa tuotteesta 11504 - cs1003 antenni naaras 11510 - ak150-antennijohto 1.5m. Talo alkaa olemaan kunnossa, mutta nyt taytyisi hankkia antenni ja muut pelit ja vehkeet Mieluusti Pirkanmaan alueelta. aikataulu ja hinta myos kiinnostaa. Tilaa Antenni/scart- johdot ja liittimet edullisesti NetAnttilasta. Toimituskulut 0 Jarjesta: Uusin Hinta Nimi HAMA HAMA antennijohto 90dB 5,0m 8,05 norm. IECKK-7.5M. IEC-antennijohto kulmaliittimilla 7,5m valkoinen Tuotetiedot. » Osta. Hinta IECKK-3.5M. IEC-antennijohto kulmaliittimilla 3,5m valkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.