tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lidl tarjous

18. Helmikuu vain n. 3,80 €. Onneksi on Lidl ja tarjoukset :) taalla on lahin lidl 40 kilsan paassa, mutta olen tanaan menossa hakemaan tytarta koulusta (on. 20. Tammikuu HS:n tekeman hintavertailun perusteella Lidl on selvasti edullisin ruokakauppa ainakin Helsingissa. HS kavi maanantaina kymmenessa. 26. Helmikuu meilta on kadonnut lidlin mainos, viitsisiko joku katsoa mitka on nyt superlauantain tarjoukset?. Lidl sijaitsee Itiksen 1. kerroksessa. Lidlin kilpailukeinona on edullinen hinta, joka nakyy myos yrityksen entisessa sloganissa Lidl on halpa! Nykyinen slogani on. 1. tammikuu Katso aukioloajat kohteelle Lidl, Lentolankuja 8, 36220 Kangasala. aina torstaista, niin jos on hyva tarjous, sita ei ehdi sitten heti hakemaan. 19. Helmikuu 19.2.2015 11:07:11 Nro. 34633546. Ihan jepojakin tuotteita siella nayttaisi olevan. Esim. noi punnerruskahvat tjsp on vain 5e. 19. Joulukuu Hummerit Lidlista, tarjoukset Stockalta – milta kuulostaa? Saksalaisen kauppaketjun Lidlin asiakkaista on monia mielikuvia – ainakin he ovat. 19. Joulukuu Miten Lidl ja sen tuotteet eroavat Citymarketin ja Prisman valikoimista? Tarjouksia on paljon enemman Lidlissa ja Keskossa, kuin S-ryhmalla.

Lidl pesi kilpailijansa HS:n hintavertailussa - Helsingin

17. Joulukuu Etukortteja tai paljousalennuksia koskevia tarjouksia ei otettu vertailussa huomioon. HALVIN: Lidl: Deluxe kirjolohenmati, pakaste 43,27 €/kg. Lidl lasagne, Lidlkin sen tietaa. Lidlin tarjous, Lidl-Rickin kihlasormus, Lidl on halpa! (: Yo dawg, we herd you like. Yo dawg, we herd you lidl rick :DDDdd.

Ulkokalusteet - IKEA

2. Kesakuu Myydaan: Myydaan painekyllastetysta puusta valmistettu pihakeinu. Oljytty puuoljylla useampaan kertaan. Mitat: korkeus 155 cm ja leveys 170. 1. Heinakuu Myydaan: misa merkkinen kotikeittio monipuoliseen ruanlaittoon, grillaus, haudutus, savustus,loimu, yms. polttopuu kayttonen. katso www.misa. 16. Toukokuu Myydaan parveke-/puutarhakalusteet: pyorea poyta halkaisija 60cm ja kaksi tuolia. Hyvassa kunnossa. Tuolit mukavat ja tukevat Hinta: 20.

5. Kesakuu Myydaan: Kalustetalo Juurikivi Oy jo yli 55 vuotta huonekalu ynm kauppa Ylojarvella. 168,90. Tyynyt myydaan erikseen. Kesakalusteet nyt IKEA-tavarataloista ja - nettikaupasta. APPLARO ulkokalustekokonaisuus 198,95. Tyynyt myydaan erikseen. 25. Heinakuu Myydaan: Kalikka -lattialaatta,Design. Ristomatti Ratia ja Davide Myydaan, Puutarhakalusteet, Helsinki, Uusimaa, Suomi, 1713202. 17. Kesakuu Myydaan Juthlandian 6 vuotta vanha puutarhakalustesarja, johon kuuluu poyta, penkki ja kaksi tuolia. Jonkin verran kulunut ja Hinta: 40. 20. Huhtikuu Poyta, 2 tuolia ja penkki erinomaisessa kunnossa, isompi malli. Ostettu pari vuotta sitten, hinta uutena yli 600e. loytyy Vaa Hinta: 380 Euro. Kaupan hakutulossivulle. Tuloksia suodatettu 1 sanalla [puutarhakalusteet] Puutarhakalusteet poyta ja tuolit, Etela-Savo ,Myydaan. 120 €. Lisaa listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.