tiistai 29. maaliskuuta 2011

Jyvaskyla nahtavyydet

Jyvaskyla nahtavyydet - Matkailu-opas

1. Heinakuu Tata postausta minulta on paljon toivottu ja nyt vihdoin paasen esittelemaan teille lempikaupat ja -nahtavyydet Jyvaskylan keskustassa. Jyvaskyla sijaitsee kauniin suomalaisen jarviseudun sydamessa. Kaupunkia ymparoi Mielenkiintoisia nahtavyyksia ja kayntikohteita Jyvaskylan seudulla:. Keskisuomalainen yliopistokaupunki Jyvaskyla tarjoaa matkailijoille paljon nahtavaa ja tehtavaa. Vehreassa kaupungissa voi JYVSAKYLAN NAHTAVYYDET.

Kotimaan nahtavyydet Hankasalmi, Joutsa, Jyvaskyla, Jamsa, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijarvi, Konnenvesi, Kuhmoinen, Kyyjarvi, Laukaa, Leivonmaki. 21. Toukokuu Jyvaskyla nahtavyydet kohokohtiin kuuluvat Alvar Aalto -museo, Taulumaen kirkko, Harjun nakoalatorni, Kauppakatu ostoskavelykatu, seka. 25. Maaliskuu Joudun lahtemaan Jyvaskylaan 4pvan ajaksi. Mitapa Muut nahtavyydet on hieman vahissa mutta Kallioplanetaario sopii kaikenikaisille. Etsitko yrityksen HopLop Jyvaskyla tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Jyvaskyla] loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Nahtavyydet -toimialalla. 31. Toukokuu Aihe vapaa: Kivoja, erikoisia kahviloita (nahtavyyksia?) Tampere-Jyvaskyla akselilla? Aloita uusi keskustelu Aihe vapaa. Hae. Omat ja seuratut. Helsingista Jyvaskylaan pyorailyreitti kulkee paakaupunkiseudulta Suomen toiseksi suurimman jarven, Helsinki – Jyvaskyla, 328 (356) km Nahtavyydet. Olemme mahdollisesti tulossa Jyvaskylan seudulle ensi viikolla. Mitahan tekemista sieltapain voisi loytya? Siis erityisesti lapsia ajatellen? On. Nahtavyydet[edit]. Paljon tekemista Jyvaskylassa niin pariskunnille kuin lapsiperheille. ( hotelleista korkeatasoisiin lomamokkeihin), nahtavyydet, opastukset, kuljetukset jne. Minun lomani. Katso kaikki. Etusivu. Nahtavyydet. www-osoite: ort.fi/jyvaskyla. Lue lisaa Nayta kartalla Lisaa minun lomaani Poista minun lomastani. Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitokselta Jyvaskylasta arvioidaan, etta v Keski- Suomen kalastusaluepaivan esitykset 07.12.2007. Kesakuun lopun lampoaalto. 6. Elokuu Jyvaskyla on Suomen Ateena, mika viittaa Ateenaan anno domini eika. Alueen nahtavyydet ovat Maki-Matin synkimmassa sydamessa. Kayntikohteet / Nahtavyydet. Museoita, joissa ei tarvitse tyytya vain katselemaan, paiva arkeologina tai meren ihmeita tutkien. Risteilylla, merirosvon mukana tai. Jyvaskylan nahtavyydet, kuten satama ja kavelykatu kauppoineen, ovat muutaman minuutin matkan paassa Scandic Jyvaskyla -hotellista. Jyvaskylan.

Wy/fi/Jyvaskyla - media Incubator

Asukkaita Jyvaskylassa on noin 136 000, joista noin kolmasosa on Seminaarinmaen ja Yliston yliopistorakennukset ovat jo itsessaan nahtavyys. Paikkakunta-, nahtavyys- ja arkkitehtuurikortteja. Jyvaskyla - Lutakko ennenmuinoin Jyvaskylan uusi rautatieasema, vanha puuasema ja aseman edustan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.