tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lundia classic

Lundia Classic ovi 40*40/50 1 kpl POSTI - 99 kpl - 5.9 € -

4. Toukokuu Tuhtia kotimaista tayspuuta. Aikaa kestava muotoilu. Helppo koota, purkaa, taydentaa ja muokata. Aidosti kestava, ekologinen ja ajaton. Lundia. 18. Syyskuu Lundia Classic -kirjahylly. Hyllyssa on valkoiset umpipaadyt. Korkeus 208 cm, leveys 103 cm. Hylly on aitoa kotimaista tayspuuta, joka on. Lundia Classic osista rakennat mieleisesi TV-tason. Varit: luonnonvari, ruskealakka ja valkolakka.

12. Syyskuu Morjens, Lundia-hyllysto. Mita siita tulee mieleen? Aiemmin olisin vastannut, etta Kierratyskeskuksissa lojuvat Lundian Classic-hyllystojen osat. 6. Syyskuu Huudettavana on aito suomalainen ajanpatinoittama Lundian ovi. Ovessa nakyy elamanjalkia muistuttaen niiden tapahtumarikkaasta. Lundiaa on suunniteltu ja valmistettu Suomessa vuodesta 1949. Lundia hyllya saadaan neljaa varia: lakattu manty, valkolakkaus, ruskeapetsi ja musta. Taman opinnaytetyon tavoitteena oli tehda tuotekehitys Lundia Classic - tuotesarjaan. Tyon alussa esitetaan tyon taustat ja tutkimuskysymykset, joille tyossa. Lundia Oy: Lundia Classic tuotekuvaus RakennusFakta.fi - tasmatietoa rakennusmateriaaleista, tuotteista ja alan yrityksista. Suomalaisille tuttu Lundia on erinomainen kirjahylly. Oikeastaan sita varten se on suunniteltu. Muunneltavuus ja kestavyys ovat Lundian valtteja. Mallistossa on. 31. Elokuu Jos minulta olisi kysytty viela kaksi vuotta sitten, haluanko olohuoneeseemme Lundia Classic -hyllyn, olisin nauranut aaneen ja pudistellut. Aikaa kestava muotoilu. Helppo koota, purkaa, taydenta ja muokata. Aidosti kestava, ekologinen ja ajaton. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu. 12. Marraskuu Vahvimpana vaihtoehtona talla hetkella on Lundian Classic-sarja. Lundia kun lupaa, etta heidan mittansa ja perusosansa eivat muutu. Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestaa. Lundia on suomalainen klassikko. Alun perin 1930-luvulla suunniteltu Lundia Classic on ollut suomalaisomistuksessa jo 1940-luvun loppupuolelta ja se.

LUNDIA CLASSIC. VITRIINI valkolakattu. 2 lasiovea. 2 antiikkitayteovea. 7 hyllya valkoiset nuppivetimet. K 208 cm. L 104 cm. S 30 cm. LUNDIA CLASSIC. 25. Helmikuu Lundia Classic. Monipuoliset lisaosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kadenkaanteessa aivan uudenlaiseksi. Myyn hyvakuntoisia Lundia Classic -malliston osia. Helppo koota, purkaa, taydentaa ja muokata. Vari on ruskea lakka. Jaljella on viela seuraavat osat:.

Lundia Ajaton klassikko ja tarpeiden mukana kasvava -

Ne on mitoitettu myos Lundia Classic -sarjan kalusteisiin. System-laatikot on suunnitellut Joanna Laajisto. Kansi on liukuovi, josta tulee mieleen vanhan ajan. Lundia on Sinituote-konserniin kuuluva huonekaluvalmistaja ja -myyja, jonka paatuote on Lundia Classic-nimiset hyllyjarjestelmat. Lundia Oy on perustettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.