keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Koiran pesuallas

Pesupaikka - www.vetreekoira.fi

Tanaan westie-Emman trimmaus, jonka jalkeen koira on taas kaunis rotunsa edustaja Nyt on myos pesuallas testattu noin isolla koiralla ja jai viela tilaakin. Trimmaamme vain yhden koiran kerrallaan ystavallisesti sen ehdoilla ja ilman Liikkeessamme on tukeva rosterinen pesuallas ja kuivausmahdollisuus. 18. Heinakuu Keittion pesualtaan puhdistus sujuu oikeilla aineilla kaden Tuomas Enbuske paljastaa ruokainhokkinsa: Ennemmin vaikka koiraa.

22. Elokuu Kiitti tuosta. Olen etsinyt allasta, johon voisi laittaa koiran seisomaan tassujen pesua varten. Teravat kulmat ovat siina hommassa hyvat. Ulla. Pesupaikka on kaytossa omatoimiseen pesemiseen. Kaytossa on ergonominen pesuallas. HINTA. 15 € h. AJANVARAUKSET Vetree Koira on avoinna. Koirien wc-tilan varustukseen kuuluu muun muassa tekonurmi, paloposti ja pesuallas. Aivan ainutlaatuisesta ilmiosta ei kuitenkaan ole kyse, silla elainten. Perushoidon tarpeessa oleva koira tulee hoidettavaksi. Pesuallas suihkulla. Pyyhkeita seka fooni. Turkinpesuaineita. Turkinhoitovalineita (erialisia harjoja ym.). Hintaan sisaltyy rodusta riippuen: trimmitilan kaytto, pesualtaan kaytto, puhtaat ja kuivat pyyhkeet koirallesi (2kpl / koira), trimmipoydan kaytto, puhaltimen kaytto. 9. Tammikuu Nama kiinnitysnepparia ovat saatavilla seka pesuallas (pienille koirille) tai suihku suurempia koiria. Huuhtele koira puhtaalla vedella. 17. Helmikuu Iso pesuallas, jonka vieressa laskutilaa. Meilla on Koirien huuhtelu lenkin jalkeen hoituisi samalla pisteella. Khh:ssa olisi myos kaksi. 29. Syyskuu Nain kokonaisuudesta tulee kaunis ja yhtenainen ja koiran tassut eivat lisaksi kaksi suihkua ja mahdollisesti amme, seka WC ja pesuallas. Koirat (330). Kissat (387). Muut lemmikkielaimet (437). Lemmikkielainten tarvikkeet (21498). Lemmikkielaimet: palvelut (4). Osastot aakkosittain. Booster Step – pesualtaan aputikkaat C.) Valjaat Koirille ja Kissoille. C.) Vetokarryt, vetoalustat vetoalusta+metallihakkisetit. D. KORUT, TASSUTARRAT. 7. huhtikuu Seina pesualtaan ylapuolella odottaa edelleen taulua. Haluaisin kehystaa siihen mustavalkokuvan rapaisesta koirasta. Toistaiseksi homma on. Ido - Ido Minislim pesuallas 500. Akvaariot ja kalojen ruoat. Hevoset ja ratsastus. Jyrsijoiden ruoat ja tarvikkeet. Kissojen ja koirien lelut ja hoitotarvikkeet. Minulla ei ole ennen ollut koiraa, olemme harjoitelleet koirallista elamaa vain parin, vanhan jossa on kaakelilattia ja oma uloskaynti seka pesuallas vieressa. 28. Helmikuu Jos on pienia lapsia tai koiria, niin siiina tapauksessa kurapiste ja iso pesuallas olisivat ihanteellisia. Mutta perusaltaalla ei varmaan olisi paljoa.

Syyskuu - Villa Solsidan - Divaaniblogit.fi

Gustavsberg pesuallas Nautic 5550, pultti- tai kannakekiinnitys, 500*380 mm. Jyrsijoiden ruoat ja tarvikkeet. Kissojen ja koirien lelut ja hoitotarvikkeet. parin, vanhan jossa on kaakelilattia ja oma uloskaynti seka pesuallas vieressa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.