maanantai 27. joulukuuta 2010

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Harrivaaran tuotevalikoimaan kuuluu myos mittatilaustyona tehtavat kodinhoitohuone-, kylpyhuone- ja WC-kalusteet. Laajan materiaalivalikoiman ja. Toteutamme kaikki kodin kiinteat kalusteet ja kaapistot ohella voit siis remontilla parantaa eteisen, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen kaytettavyytta. Kokonaisvaltaisten kalusteratkaisujen ansiosta saat meilta myos kalusteisiin sijoitettavat silityslautamekanismit, siivouskomeron sisukset, pyykkikorit. Suunnittelemme sinulle keittion, jossa koko perheesi voi kokea onnistumisen riemua. Toteutamme myos kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteiden lisaksi. 23. heinakuu Kodinhoitohuoneen kaapit, tasot, vetolaatikot runkoineen, kaikki yhdessa tai erikseen, tarjoa.

14. Helmikuu Uskomme parjaavamme pihaletkun ja kodinhoitohuoneen pesualtaan voimin kurasaappaista ym. Kodarin kalusteet ovat variltaan valkoiset. 17. Lokakuu Kodinhoitohuoneen, keittion ja eteisen kalusteet. Tassa taas lisaa niita lupaamiani kalustekuvia! :) Kodinhoitohuonetta yritettiin saada vahan. 27. Elokuu Tulikin sitten oltua pari paivaa evakossa. Kesakuussa todettiin, etta jossain vaiheessa eteen tulee tilanne, jolloin tama lapsiperhe ei vaan.

Eteiskaapit, liukuovikaapit, kylpyhuoneen kaapistot

5. Maaliskuu Kodinhoitohuoneen kalusteita jouduttiin hieman viilaamaan, kun saatiin Topi- keittioilta kalustekuvia. Positiivisesti niin pain, etta meilla olikin. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja asennamme tyylikkaat ja yksilolliset keittiokalusteet, kiintokalusteet, WC- ja kodinhoitohuoneen kalusteet seka.

Pintaremontoinnin ABC sivu 49 MuroBBS

5. Elokuu Oloni on nyt hyvin huojentunut, silla tyoskentely tasoitetapetin kanssa oli alussa hyvinkin hankalaa. Arrapaita paasi muutama, ( kymmenia, jos. 19. Helmikuu Laskelmieni mukaan kaikki seinat tapetoidessa, olisi tasoitetapetin tarve kolme rullaa. Hintaa kolmelle rullalle tulisi siis n.240euroa. Hinta. EUR. Tuotemerkki. COLLECTION FOR WALLS (76). DUO (70). ECO DECORAMA (60). RASCH OLOHUONEET (54). LEF (47). ESSENTIALS (45).

16. Tammikuu Lasikuitutapetin rinnalle on tullut katevia tasoitetapetteja, joilla voi tasoittaa seinapinnan esimerkiksi vanhan lasikuitutapetin paalle. Ne sopivat. 17. Heinakuu Makkariin laitoin vanhan puupaneelin paalle kevytkipsilevyn, jonka neliohinta on aika lahella tasoitetapettia, mutta tyomaara on kylla isompi. 21. Kesakuu Tasoitetapetti tulisi laittaa neljaan seinapintaan. Tarjous eriteltyna siten, etta tasoitetapetoinnin hinta erikseen ja tyohuoneen maalauksen. ASENNUSOHJE. 1. Kiinnitysalusta: Kiinnitysalustan tulee olla puhdas, kuiva ja kiintea. Vanha tapetti ja vesiliukoiset maalaukset (ei pesun kestavat) pitaa. 20. Tammikuu Kaupoissa on nykyaan saatavilla ns. tasoitetapetti, joka on tarkoitettu juuri lasikuitutapetin paalle laitettavaksi. Taman jalkeen pinta on tasainen. Nyt tilanne on muuttunut, silla markkinoille on tullut uudentyyppinen, lasikuitupohjainen tasoitetapetti. Liima levitetaan telalla seinalle ja metrin levyisesta rullasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.