tiistai 31. elokuuta 2010

Travalle haalari

Remu Travalle haalari, Lastenvaatteet ja - Tori.fi

Remu travalle talvihaalari alkaen EUR 20. Meilla on 58 ilmoitusta 7 eri sivustolta haulla remu travalle talvihaalari, tori. Travalle HAALARI alkaen EUR 25. Meilla on 78 ilmoitusta tori / travalle haalari sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. Vahankaytetty Remu Travalle harmaa-oranssi valikausihaalari, koko 74. Ei kaytonjalkia, ehjat jalkarenksut ja vetoketju edessa. Koko 74 Remu 2,40 €.

10. Elokuu Mita haalarit maksaa uutena kaupassa? Erityisesti 86cm poikien valikausihaalari, lukee water free (eli onko se sitten sama kuin esim. Reimatec. 15. Syyskuu Vaaleanpunainen, osittain kukkakuvioinen Remu Travalle haalari kevaaksi/ syksyksi. Kevyesti vettapitava.Koko 98. Uudenveroinen. 5. Marraskuu Hinta eroa on rutkasti, Remu sii halvempi mutta olemmat vedenpitavia, hankauksen kestavia jne. Nyt meilla on molemmilla reimatecin haalarit. Lammin pienten lasten talvihaalari, jossa on tuulen- ja vedenpitava kangas seka housuosan saumat teipattu. 12. Syyskuu Remu travalle valikausipuku koko 80cm kosteuden ja tuulen pitava kunto ehja, polvissa hieman karheumaa. Hakusanat: haalari ulkohaalari. Suomalainen Travalle/Remu merkki Loiste Remu pinkki talvihaalari 98cm jaljella -60%. Hinta: 40,00 € Travalle henkselihousut mustat -50%. Hinta: 40,00 €. 20. Syyskuu Viime kevaana Travalle yllatti positiivisesti mallistollaan raikkaine vareineen ja erityisesti yksivarilla haalareilla. Meillekin kotiutui omenenvihrea. Travalle Kevat - Valikauden Remu lasten ulkohousut, vedenpitavat. travalle.fi Lasten haalarit, lasten takit, lasten housut ja lasten rukkaset ulkoiluun. 24. Syyskuu Ostettiin juuri pojalle 1,5 vuotiaalle Remun travalle haalari kokoa 86 ja on mielestani pikkasen iso viela, mutta ei paljoa.Tama haalari on. Lisatietoa travalle toppahaalari. Tulokset 8 eri hakukoneesta!. 18. syyskuu Travallen haalareiden kokohaarukka ulottuu vauvoista 152-senttisiin. Kun ne ovat vierekkain, ero koossa on tietenkin huima. Jos aletaan. Vertaa ja tilaa Lasten talvihaalareita netista. Osta Lasten talvihaalareita alkaen 35 € osoitteesta ShopAlike.fi. 7. Maaliskuu Oman kokemukseni lassien supratec- haalareista, on se etta valilla, jonathan ja travalle tuntuu kestavan kayttoa enempi kun ne puolet

Travalle Oy - Facebook

10. Tammikuu Travallen LoisteRemu haalari on meille huonon mallinen, koska siina on pitka selka ja Tunnisteet: lastenvaatteet, molo kids, talvi, travalle. 5. Huhtikuu Meilla on kokemusta vasta merkeista Travalle Remu (talvihaalari), Reimatec (vk- haalari) ja Jonathan (vk-haalari). Kaikista olen tykannyt kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.