maanantai 30. elokuuta 2010

Lenovo kannettava tietokone

5. Kesakuu http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/tietokoneet-ja-tabletit/asus-x554la- xo597h-15-6-kannettava-tietokone-8015284--malli. Lenovo:. Edullinen laatutietokone jokapaivaiseen kayttoon. Sopii hyvin koko perheen kannettavaa etsivalle. Tehokas AMD E1 -tuplaydinsuoritin yhdistettyna 6 gigatavun. 12. Helmikuu Supertahdella on valmistajan mukaan nappinsa pelissa Lenovon Mika: Kannettava tietokone Hinta: 1600 euroa Kayttojarjestelma: Windows. Tehokas ja todella tyylikas Lenovo Z50-70 15,6 kannettava tietokone multimediakayttoon Full HD -naytolla, Intel Core i5 -tuplaydinsuorittimella seka NVIDIA. Jos etsit kannettavaa, joka on mahtava viihde- ja multimediakaytossa, valintasi on Lenovo Z50. Sen integroitu DVD-asema sopii loistavasti musiikin kuunteluun. LENOVO B50-30 15.6 KANNETTAVA TIETOKONELenovo B50-30 on koteihin ja kotitoimistoihin tarkoitettu peruskannettava, joka luotettavan Intel Celeron

LENOVO G40-45 E1-6010 14 HD KANNETTAVA TIETOKONE

.

Syma Rc Helikopteri Kameralla - Prisma verkkokauppa

NE201455 Galaxy Visitor 2, Quadkopteri HD-kameralla Galaxy Visitor asettaa uuden Mm. Headless Mode auttaa sinua, kun kopteri lentaa sinua kohti. Galaxy Visitor 2, Quadkopteri HD-kameralla Mm. Headless Mode auttaa sinua, kun kopteri lentaa sinua kohti. Galaxy Visitor 3, HD videokameralla. Jarjestelmat,Outlet,Veneet Osat,Autot Osat,Multikopterit Osat, Pelimaailma,Kaivurit Muut,Kalenterit ja Lahjakortit,Muovimallit ja Tarvikkeet,RC -Veneet.

Kuvaa ymparistoa helikopterin kameralla ja seuraa kuvaa kaukosaatimen naytosta. Kamera 640 x 480 pikselia. Kiintea ladattava litiumpolymeeriakku, seka 8 x. Vakaasti lentava helikopteri sisakayttoon jossa infrapunaohjaus. Kopterissa sisaanrakennettu lennon vakaaja ja HD-tasoinen videokamera. Lataus tietokoneen. Vakaasti lentava helikopteri sisakayttoon jossa infrapunaohjaus. Kopterissa sisaanrakennettu lennon vakaaja ja HD-tasoinen videokamera. Silverlitin Spy Cam II on minikokoinen kopteri, johon on lisamausteena asennettu Spy Cam II Helikopteri Kameralla HBX Wildseeker Brushless RC Vene. Laadukas RC-helikopteri valmistettu melkein kokonaan alumiinista. Nayttava ja helppo lentaa. Helikopteri on valmiiksi kootu, lataa vain akku ja ei kuin menoksi!. HAWKSPY - Helikopteri kameralla. RC -helikopteri videokameralla. Talla hauskalla helikopterilla voit tallentaa videoita lennoistasi ja teet nayttavia kamera -ajoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.