maanantai 30. elokuuta 2010

Sisustusliike turku

Stellina Oy |

Adalmiinan Helmi syntyi vuonna 2004 wanhaan kivinavettaan, Turun kupeeseen, Paimioon. Sisustusliike navetassa ja netissa Adalmiinan Helmi. Jos haluat, voit myos noutaa tuotteet Turusta myymalastamme (Linnankatu 37b), talloin tee nettitilaus valiten toimitustavaksi Nouto. Voit maksaa tilauksen jo. Sisustus- ja istutusruukkuja kukkakaupoille, sisustus- ja lahjatavaraliikkeille astiastoja ja sisustustuotteita kahviloille, ravintoloille HAMEENKATU 1, TURKU.

Sisustusliike Uniikista saat laadukkaat verhot, matot, sisustustekstiilit, tapetit ja valaisimet Sisustusliike Uniikissa laaja valikoima sisustustuotteita Turku. Sisustusliike Stellina on perustettu vuonna 1995. Nain syntyi pieni tahtonen, joka on vakiinnuttanut asemansa Turun keskustan sisustusmaailmassa. Kaiken taman loydat Vivahteesta, aivan Turun ydinkeskustassa sijaitsevasta kukka- ja sisustusliikkeesta. Ammattitaitoinen ja ystavallinen henkilokuntamme. 17. Joulukuu Kavimme siskon ja porkkanan kanssa tutustumassa sisustusliike Avelian uusiin tiloihin ruissalon telakka-alueella. Sisustusliike Uniikki (TET). Vastuuhenkilo: Hanna Kangaslahti. Puhelin: 0400 522 403. Vaihde: (02) 233 6756. Sahkoposti: uniikki@sisustusliikeuniikki.fi. Sisustus ja lahjatavaraliike Loviisan Aitta. Tuotteet. Herkut. Huonekalut. Piensisustus. Tekstiilit. Vaatteet, asusteet ja korut. Valaisimet. SALE. Verkkokauppa. Sisustussuunnittelu Turku - Meilta saat kokonaisvaltaiset sisustuspalvelut, huonekalut, sisustustekstiilit seka nayttavat taulut!. Tilaa: Blogitekstit (Atom). Sisustuksen Koodi Oy Linnankatu 60 TURKU 020 794 0880 shop@sisustuksenkoodi.fi. AUKIOLOAJAT ma klo 11-18 ti-pe 10-18. Blogi. Yhteystiedot. Tervetuloa. carousel-1. carousel-2. carousel-3. ‹› Sisustajan Divaani Linnankatu 3,0 Turku Puh. +358 2 4693444. SISUSTUSSUUNNITTELIJA, TURKU, SISUSTUSSUUNNITTELU Sisustus InWind on sisustusliike joka sijaitsee katutasossa Naantalin keskustassa, Ratakatu. Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla nakyvalla kartalla naet kaikki Turun sisustusliikkeet, jotka on lisatty sivuillemme. Voit etsia. Ihanan aistikkaita ja raikkaita kodin tuoksuja, saippuoita ja vartalonhoitotuotteita.Valikoimaamme kuuluu myos sisustus- ja lahjatavaratuotteita ja huonekaluja. Sisustustoimisto Rooma on sisustussuunnitteluun ja -konsultointiin, remonttisuunnitteluun seka kodintekstiileihin erikoistunut yritys. Tarjoamme myos remontti-. 23. Kesakuu Ydinkeskustasta, osoitteesta Kauppiaskatu 11,0 Turku loydat. kautta, ja olette hienosti tanne koonneet Turun sisustusliikkeiden helmia.

Sisustuksen koodi

Sisustustohtori toteuttaa avaimet kateen -palveluna sisustussuunnittelua, tekee mittatilauksella tekstiilituotteet ja myy designkalusteita ja -tarvikkeita! TervetuloaTervetuloa perjantai shoppailemaan Sisustusliike/Kahvila Aveliaan!. Ruissalon telakka-alueelle Turun keskustasta siirtynyt Avelia on varmasti yksi Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.