perjantai 19. helmikuuta 2010

Soluasunto

Soluasunto suomesta englanniksi - Sanakirja.org (suomi-englanti)

21. Syyskuu 2005 Tama nyt on taas naita asumisongelmia. Asun kahden muun ihmisen kanssa solussa. Olisin halunnut mieluiten yksion, mutta taalla ei sellaista. Vierailija 30.9.2013 klo 18:02 1/28. Saako soluasunnossa majoittaa vieraita ilman kamppisten lupaa? Ja jos nain tekee niin mita siita seuraa? Voiko Hoas. Ensimmaisen vuoden opiskelijoille varataan vuosittain soluasunnoista noin 300 paikkaa. Solukaksion yhden hengen huoneen kuukausivuokra on reilut 220.

Soluasunto, jossa sanky, vaaleansiniseksi maalattu lipasto, tyopoyta ja sailytyskalusteita. Koko takaseinaa peittaa. TARVA. Lipasto, 3 laatikkoa. 79,-. /kpl. Maaritelmat. Substantiivit. asunto, jossa asukkaalla on kaytossaan yksi oma huone ja sen lisaksi kaikille asukkaille yhteiset keittio- ja peseytymistilat. tyypillisia. Mita pidatte soluasunnossa asumisesta. Mika on suurin ongelma jos sellaisia on. Etunahan nyt ainakin halpa vuokra ja jos vanhempien luota soluasuntoon m. Syksylla 2002 opiskelut aloittaessaan han muutti 3 hengen soluasuntoon S- taloon. Solussa vierahti 4 vuotta, jonka jalkeen oli vuoro yksioasumisen. Vuonna. Ensimmaiset 7 kuukautta, syyskuusta huhtikuuhun, han asui O-talossa soluasunnossa. Ennen muuttoa somesta oli loytynyt runsaasti tietoa tulevasta kodista. 14. Elokuu hei jos muutan (ei opiskelu aikana) soluasuntoon alivuokralaiseksi ja kuukaudessa yhteensa minulla olisi noin asumismenot 470e/kk sisaltaen. Yrjontie 5 B211D, 4h+ k(soluasunto), 13 m2, 215.31 €/kk. Yrjontie 5 B211B, 4h+ 15 m2, 232.84 €/kk. Topeeka 49 A1/2, 4h+ k(soluasunto), 15 m2, 237.15 €/kk. Katso kaannos sanalle soluasunto (suomi-englanti) tasta! Ilmainen Sanakirja kaantaa yli 20 kielelle. Myos sanojen maaritelmat ja synonyymit. Kahdelle nuorelle tarkoitettu soluasunto. Helmikuussa. Helmikuussa. Helmikuussa. Soluasunnon keittio. Soluasunnon keittio. Soluasunnon. Vuorilinna 1 Kylpylaitoksentie 5 Keskusta Soluasunto Kerrostalo 41.0m? 2h+kk Kalustettu ATK-Verkkokohde Kesahotelli. Vuorilinna 1 Kylpylaitoksentie 5. Kaannos sanalle soluasunto suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja englannin kaantamiseen keskittyva ilmainen sanakirja. 3. Kesakuu Soluasunto kunnostetaan taas ensi talvikautta varten syksyn lahestyessa laittamalla lattialle uudet sahanpurut. MAINOS. Tiedatko aiheesta. Otokyla ry vuokraa asuntoja Oulun ammattikorkeakoulun ja muiden korkeakoulujen opiskelijoille. Otokyla ry:lla on soluasuntoja, yksioita ja perheasuntoja. Kiinteiston nimi: Ratsukatu 1/soluasunnot. Kiinteiston osoite: Ratsukatu 1 ABCD, EFGH, IJKL, 92150 Raahe. Asuntoja: 65. Valm.v./peruskorjaus: 1978.

Soluasunto englanniksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-englanti)

Vankilasta vapautuvien asumispalvelut: Tuetut soluasunnot. Saation toimitalossa Helsingin Sornaisissa on 28 maksusitoumusperusteista tuettua soluasuntoa. Huone soluasunnossa vapaana 1.10. lahtien, 1 km Iisalmen keskustasta uimahallin lahelta. Rauhalliseen asumiseen, lyhyemmallekkin vuokraus ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.