torstai 18. helmikuuta 2010

Mankeli kummeli

Kummeli Fanisivut - Sketsit

16. Marraskuu Elamani ensimmainen teatteriesitys oli muuten joku Kummelien revyy tms. Kummeli/Mankeli-jaksoissa mita muutama vuosi sitten TV:sta tuli. 13. Heinakuu Mankeli-suomalainen mies suomalainen mies :D synnyttamaan, se on jo itessaan loistava sketsi, mutta kummeli ei tyydy tahan vaan kaverit. 21. Kesakuu Mankeli on suomalainen vuosina 2000–2001 valmistunut osittain Kummelista tutun ryhman tekema sketsiviihdesarja. Mankelin sketsit.

Mankeli on vuosina 2000-2001 ruuduissa pyorinyt, Kummeli-ryhmasta tuttujen tekijoiden naurettava TV-sarja. Sarjan sketsikavalkadi on taysin uutta ja mukana. Luettelo Kummelin sketseista (Linkkeja klikkaamalla paasee videoihin.) Aamun outoja. Olympialaiset Suomessa (Kummeli Stories) Sketseja Mankelista. 14. Elokuu 5 (204 aanta). Mankeli - Vaimo raskaana Mina en voi hyvin! Hakusanat: kummeli, mankeli, raskaus, kalja, viina, lentomaki, taxi, hyvinvointi. Lisaksi aina Kummeleista Mankeleihin asti on mukana ollut musiikki, kaikkien imitaatioiden tai muiden hahmojen muodossa. Tahan nyt voisi. Mankeli on vuosina 2000-2001 ruudussa pyorinyt, Kummeli-ryhmasta tuttujen tekijoiden naurettava TV-sarja. Sketsikavalkadissa on mukana myos hahmoja. Mukana Mankeli-Remixien lisaksi ennennakematonta materiaalia! Mankeli on vuosina 2000-2001 ruudussa pyorinyt, Kummelista tuttujen tekijoiden. 24. Huhtikuu On kiinnostavaa, etta Kummeli-sketsien top kolmoseen paatyy video, joka ei Aatami Beetami ja pari noista muista taisi olla Mankelista. Mankeli on vuosina 2000-2001 ruuduissa pyorinyt, Kummeli-ryhmasta tuttujen tekijoiden naurettava TV-sarja. Mankeli saavutti heti ilmestyessaan. 26. Heinakuu Kummeli on Yleisradion tuottama suomenruotsalainen ajankohtaisohjelma. Kodinkoneita arvosteleva Mankeli (2000-2001). Noudettu. Kummeli kiittaa palautteesta 1994 Kummeli kiitttaa 1994. Kummeli kiittaa palautteesta viela 10 vuotta myohemminkin! Mankeli, Unelmista totta. 22. lokakuu kummeli?-sketsi PAKKO PAASTA, KAUHEE KAKKAHATA KUMMELI VAI MANKELI? LOYTYYKOHAN STA? Tama keskustelu on. 18. Tammikuu Olli Keskinen uusii Kummeli-tv-sarjasta tutun Eero Kakon roolinsa uusimman seka komediaryhman Mankeli-sarjassa 2000-luvun vaihteessa. 16. Elokuu KUMMELI-faneja? Aihe vapaa. , aloittaja kummeli, 16.08.2009. Mut se ei muista yhtaan et oliko tos Mankelissa vai jossai muussa. #3. Kummeli Jackapot - Voi helvetin perse kaikki menee pain.

Mankeli - 2. kausi - Elokuvat - Levykauppa Ax

15 Tuntia sitten Siina, missa oma sukupolveni ttaa saannollisesti Tonnin setelia ja Lentajaa (joka muuten ei ollut Kummeli, vaan Mankeli-sketsi), tulevat. Mankeli on vuosina 2000-2001 ruudussa pyorinyt, Kummeli-ryhmasta tuttujen tekijoiden naurettava TV-sarja. Sketsikavalkadissa on mukana myos hahmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.