keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Samsung simpukkapuhelin

Samsung C3595 simpukkapuhelimessa kun akku loppuu se ei varoita niin ku yleensa puhelimessa tulee varoitusaani. Viestimuisti on koko ajan taynna eika. 15. Elokuu Nyt myos Samsung on julkaissut simpukkapuhelimen, joka tosin ei ole ilmeisesti tulossa Euroopan markkinoille. G9198 -lappapuhelimen. 1. Helmikuu Otsikonmukainen puhelin hakusessa, varina musta/harmaa, joko laturin kanssa tai ilman. Paaasia, etta puhelin on moitteettomassa kunnossa. SAMSUNG Loyda Samsung-matkapuhelin, joka helpottaa arkeasi. Samsung E1190 2G puhelin. Samsungin E1190-matkapuhelin on kaytannollinen ja yksinkertainen, eika se sisalla turhuuksia. Huolimatta siita, puhutko. 15. Elokuu Korealaisyhtio Samsung on julkistanut Android-kayttojarjestelmalla toimivan simpukkapuhelimen. Laitteen nimi on Hennessy ja siina on kaksi. 21. Marraskuu Simpukkapuhelimet eli taitettavat kannykat olivat erittain suosittuja noin Business Insider kertoo, etta Samsung aikoo julkistaa ensi vuonna. Suomela testasi Samsungin mattamustan E360-simpukkapuhelimen, ja se osoittautui kaytossa napparaksi. Kokoon taittuva puhelin on pieni ja kevyt, mutta.

Mita ihmetta: Samsungkin haluaa palata simpukkapuhelimiin -

27. Heinakuu LG:n uusi simpukkapuhelin ei pullistele teknisilla ominaisuuksilla. Siina on 1,1 gigahertsin Valmistajina LG, Samsung ja Sony? LGLG Gentle. Kauniisti pehmeilla muodoilla muotoiltu simpukkapuhelin VGA-kameralla ja multimedia viesteilla. Ota kuvia helposti ja ne laheta ystavillesi. Kirkas 2,0.

Ulkoiset kiintolevyt 2.5 - Tiedontallennus - Jimms.fi

Adata DashDrive Durable HD650 (500 GB, USB 3.0), ulkoinen kovalevy. 55,90 Adata DashDrive HD710 (1 TB, USB 3.0) AHD710-1TU3, ulkoinen kovalevy. 3 TB kovalevy. Langallinen langaton. 379€. Seagate Expansion Desktop, STBV4000200 4TB Ulkoinen kiintolevy Ulkoinen kiintolevy 2TB. USB 3.0. 3,5. Ulkoinen kiintolevy Seagate Backup Plus - SEAGATE Clas Ohlson Erittain ohut muotoilu. Virransyotto ja tiedonsii.

Buffalo MiniStation USB 3.0 ulkoinen kovalevy 1 TB, musta. Kokonaisarviointi: 5 / 5. 5 / 5. Avaa tilannevedos arvioinneista. Yhteenveto arvioista (3 arvostelua). LISAA KORIIN. Seagate 2TB, Backup Plus Portable, 2.5 ulkoinen kiintolevy, USB 3.0, musta Verbatim Ulkoinen kovalevy, 500GB, 2,5, Mac, USB 3.0, musta. Mulla oli jossain vaiheessa Maxtor, ja kun se laukes, naureskeli huoltoliikkeen aija etta eksa tieda, etta Maxtorit on niinku kovalevyjen Ladoja -suositusten. Maxell ulkoinen kiintolevy, kapasiteeti 500 gb, USB-liitanta. 26. Lokakuu Olen kyllastynyt pelaamaan muistitilkkujen kanssa varmistusten yhteydessa. Ajattelin hankkia varmistuksia varten ulkopuolisen kovalevyn. LaCien mobiili ulkoinen kovalevy, joka kestaa kovaakin kayttoa. USB3- yhteensopivuus takaa huippunopean tiedostojensiirron. Toimii Applen Time. 129, 00 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.