perjantai 26. helmikuuta 2010

Malenami blogi

21 Tuntia sitten PS: kaykaa tykkaamassa mun blogin facebookista! CLICK. Lahettanyt Jenica. Tama tuote oli Malenami -blogin Malenan suosikki. IMG_2920. Njutningsbara stunder vid Hohde. Huippusuosittua malenami.com blogia pitava Malena Bjorndahl tutustui Jurlique kasvohoitoon. Lue blogista mita Malena piti. Malenami-blogin Malenamin suosikki: Glamglow Powermud DualCleanse Treatment (JESSS!) Karkkipaiva- blogin Sannin suosikki: Carmex Classic Huulivoide. 3. Joulukuu Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellaan paivan asuja ja ihania sisustusasioita – seka valilla pohditaan syvallisia. 2 paivaa sitten Ostolakossa-blogin Virven suosikki: Dermalogica Daily Microfoliant Malenami- blogin Malenan suosikki: GlamGlow PowerMud DualCleanse. 25. Marraskuu Miten ihmeessa en ole loytanyt Malenan blogia aikaisemmin Malenami on mahtavan kaunis nainen jolla on alyttoman ihana tyyli!. 3. Syyskuu Malenami-blogi Malenan valitsema tuote. Tama on se kiinnostavin tuote minulle, koska rakastan kuoria ihoa. Dermalogica Daily Microfoliant. 13. Tammikuu Indiedays-blogit Indiedays. Styles. Pistahan vinkaten, jos sinulla on ruotsinkielinen blogi tai jos tiedat jonkun kivan malenami.com :).

Jurlique mediassa Jurlique Finland

22. Elokuu Blogimaailman kuumimmat tahdet, Kalastajanvaimo ja Malenami mukana Turussa BY MALENA by http://malenami.com/ Hae tasta blogista. 4. Tammikuu Tama blogi ei ole muodikas, mutta se on taynna ihanaa homppaa, huttua ja Kuvaus: Malenami ar en blogg om ljuva ting, sasom mode.

Kermansavi –

Tulikiven vuolukiviuunit ja –verhouskivet, Kermansaven keraamiset uunit. Tulikiven sisustus- ja pihakivet, Kermansaven keraamiset astiat. Tulikiven tehdas. 21. Joulukuu Tietaako joku kestaisko keraaminen Keramansaven kulho (on enemman kulhon kuin vuoan nakoinen) uunin? Alkaa oleen vuoat loppu ja tuo. TAKKAUUNI KALTIO TU /KTU 1700 KERMANSAVI. TAKKAUUNI HIISI 1 TAKKAUUNI KERMANSAVI VIOLA 1700 TAKALIITOS. VARAAVA VUOLUKIVI.

11. Tammikuu (Vauhkonen.) Tulikivi valmistaa myos Kermansavi-tuoteryhman uunimallit, jotka ovat keramiikkamurske-elementeista kasattavia uuneja. Kermansavi on Tulikivi Oyj:n omistama brandi, jonka alla valmistetaan kaytto keramiikkaa ja uuneja myytiin paljon hiljaisten vuosien jalkeen, ja Kermansaven. 22. Joulukuu 2005 Silloin vain pitaa lammittaa uuni erikseen eli uuniin ja takkaan voi. Kermansaven takka-leivinuuni yhdistelma toimii loistavasti leivinuunina. 18. Maaliskuu Tulisijat. 18.3.2011. Heikki Vauhkonen. Varaavat Tulikivi- ja. Kermansavi-uunit ja takkaleivinuunit. Myynnissa kaikilla markkina-alueilla. 6 Kermansavi-uunin pehmea sateilylampo leviaa tasaisesti koko huoneistoon ja hyvailee lammollaan niin ihmisia kuin esineita. Ilmakin pysyy raikkaana, ja sita. Muu viesti. Haluaisin lisatietoa. Lappli-talot ja huvilat. Topi-keittiot. Tulikivi ja Kermansavi uunit. Korjausrakentaminen. Nimi *. Sahkopostiosoite. Puhelinnumero *.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.