keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Iphone 5 lompakko kotelo

Oletko kyllastynyt sullomaan lompakon ja kannykan aina erikseen mukaan taskuun? Tama nerokas iPhone 5 lompakkokotelo yhdistaa laadukkaan lompakon ja. Twelve South BookBook iPhone 5:lle on upea yhdistelmakotelo, joka on samalla iPhone-kuori ja lompakko. Taskuun mahtuva kirja suojaa iPhoneasi kahdella. Luo persoonallinen lompakkokotelo iPhonelle tai Samsungille. Kuva lompakon etulapassa. Saatavilla malleille iPhone 4/4S, iPhone 5/5S, iPhone 5c, iPhone. Mulletoi.com - Nahkalompakko iPhone 5 Yhdista iPhone 5 ja lompakko. Nahkaa, tottakai. - Lompakot. Talla tyylikkaalla mustalla Mercury Goospery lompakkokotelolla suojaat iPhone 5 ja 5s puhelimet. Hinta: 15,50 EUR. Lisaa koriin. Kuvan mukainen, tyylikas, nahkainen, lompakkokotelo iPhone 5 ja 5S -puhelimelle. Kannessa magneettikiinnitys. Kaupan paalle. Apple iPhone 4 ja 5 lompakkokotelo ja kosketuskyna. Kateva lompakkomallinen suojakotelo jossa kosketuskyna mukana. Magneettikiinnitteinen suljin. 1 Paiva sitten Uusi kotelo, pakkaus avattu mutta ei kaytetty. Nyt kolmasosalla uuden.

Twelve South BookBook Case -kotelo iPhone 5/5s:lle - Apple (FI)

Guess Croco Ultraohut Flip kotelo iPhone 5 (Pinkki) Nahkalompakko suojakotelo korttipaikoilla Crazy horse kuvioinnilla iPhone 4/4S (Valkoinen). 0. Voit kayttaa puhelinta pelkan suojakuoren kanssa tai kiinnittaa kuoren lompakkoon kuoressa olevan magneetin avulla. Iphone 5/5S -puhelimelle. Lompakossa.

CD/DVD-telineet ja -hyllyt - Lahdesmaki Oy

CD-teline 15 CD:lle, sopii sailyttimien laatikoihin tai hyllyihin. Tassapa ehka markkinoiden paras autoteline esimerkiksi kannykalle, tabletille, navigaattorille tai naytolle. Auton CD-soittimeen asetettava teline on saatavilla. TV-tasot ja CD-telineet: Uno. Uno Lux. Ana. Sointu. Domino Ramona. Artist. Home. Hitti. Alto CD-teline. Duo CD-teline. Pete CD-, DVD- ja VHS.

15. Syyskuu Myydaan kuvan cd telineet ja viinipullo telineKorkeudet: 120cm cd teline, 80cm cd teline ja 60 cm viinipullo teline.Vahan kaytetty. Valikoimistamme loydat laajan valikoiman hyllyja, hyllystoja, lipastoja ja senkkeja. Tuotesivuilta loydat vain pienen osan valtavasta huonekalu -ja. 27. Elokuu Myydaan kuvan mukaiset Ikean CD-hyllyt. Musta myyty, eli jaljella kaksi harmaata ja yksi puun varinen. Vitosen kappale, kaikki kolme 10. 26. Elokuu laadukkaat cd-telineet ,mustat. mitat: 110x18x20myydaan kaksi kappaletta. yhteen telineeseen mahtuu 50 CD-koteloamyydan 2 kpl 10 per. Antakaahan vinkkeja, mista saisi cd-telineen yli 800 cd-levylle? Nykyisin cd:t ovat siistissa pinossa lattialla, kun edellinen hylly jai vuosia sitten l.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.