keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tapetit olohuoneeseen

Tapetti – ostajan opas - Sisustus - Yhteishyva

20. Syyskuu Apua! Etsimme tapettia olohuoneeseen, valkoinen kulmasohva, vaalea laminaattilattia. Ajattelimme jotain harmaansavyista tapettia. Ei vain. Niin etta nyt vaihtoehtoina olohuoneen tapeteiksi ovat nama: koska ovat kaikki kauniitalaittaisin varmasti silmat kiinni ja sekoittaisin tapetit ja sitten tokkaisin. Olohuoneen seiniin valittiin vaaleasavyinen tapetti ja yhdelle seinalle hillitty lehtikuvioinen tapetti. Ruskeat patterit ja vesiputket maalattiin valkoisiksi.

8. Joulukuu Minulle on tullut paljon kyselyita olohuoneemme tapetista. Viimeksi kun kavin Rautaotrassa, niin katsoin loytyyko olohuoneemme tapettia viela. 16. Tammikuu Tapetti muuttaa kodin ilmeen helposti ja nopeasti, ja tarvittaessa Kaunis, ajanmukainen tapetti tuo huoneeseen varia ja tyylia Olohuone. COLLECTION FOR WALLS (76). DUO (70). ECO DECORAMA (60). RASCH OLOHUONEET (54). LEF (47). TAPETTI ECO PIGMENT 7904 KUITU 10,05M. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta olohuone. StyleRoomista loydat tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisoon - jaa. Ajattelimme tapetoida olohuoneen seinat, mutta emme oikein tienneet minkalainen tapetti sopisi meille. Katsoimme sisustuslehdista muutamia ideoita jotka. 29. Elokuu Tama vaalea maitokahvin savyinen tapetti koristaa olohuoneen, keittion ja eteisen seinia. Olen niin tyytyvainen taman tapetin savyyn. Vallilan verhokankaista tutut kuosit valloittavat tana syksyna myos tapeteissa. Kaikki malliston tapetit ovat kestavaa nonwovenia, jotka on erittain helppo. 31. Elokuu Tapetilla sisustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Taitavasti suunnitellut tapettikuosit ovat kuin taidetta ja itse inspiroidun erityisesti. 7. Tammikuu Valitsimme olohuoneen tapetiksi raidallisen tapetin, jossa on eri paksuista ja savyista raitaa. Olohuoneeseen tulee varimaailmaksi valkoisen ja. Resepti olohuoneen tapetit. myTaste.fi:n sivuilta loydat 9 olohuoneen tapetit resepteja seka tuhansia samankaltaisia resepteja. 2. joulukuu Alkukesasta meidan olohuoneen seinat sai uudet tapetit ylleen. Ja perati nyt jo Oon tykanny kovasti tasta rauhallisen savyisesta tapetista.

30. Heinakuu Meidan olohuoneen ja itseasiassa koko kodin sisustus on lahtoisin olkkarin tapetista. Tapetti loytyi jo 1,5v. ennen kuin se laitettiin seinaan. 15. Toukokuu Mieheni sanoi etta valitse tapetit, han haluaa punaisen, keltaisen, vihrean ja Sen takia otin sen huomioon olohuoneen kalusteiden kanssa. Nain keittiosta ja olohuoneesta saadaan yhtenainen tila ja samalla saadaan hiukan alkuperaista suunnitelmaa - vaihdetaan viela ne tapetit olohuoneeseen !.

Olohuone Olkkari – SATOn blogi

4. Syyskuu Kaiken arpomisen ja vaiheilun jalkeen valittu Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Onni-tapetti on osoittautunut tunnelmaltaan iloiseksi ja. K-rauta kayttaa Pinterestia – visuaalista kirjanmerkkityokalua, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Tutustu hanen tauluunsa Viihtyisa olohuone – Cosy livingroom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.