perjantai 20. syyskuuta 2013

Sisustusideoita yksioon

Yksion sisustaminen Studio Dreaming -sisustusblogi

7. Helmikuu Vaikka se on vain yksio, siita voi poimia korillisen hyvia ideoita. avokeittio Ilman tekstiiliyksityiskohtia tama sisustus olisi melko karu. Tuolien. 30. Syyskuu Tein nyt siis asuntopostauksen tasta pikkuisesta yksiostani :) Paljon kuvia, ja vahan hyodyllisia vinkkeja esim. yksion sailytysratkaisuihin!. 24. Marraskuu Mulla on jarkyttava sisustus- ja asuntokuume. Jotakin pienta on sisustanut mutta eipa tanne yksioon paljon mahdu mitaan. Ollaan kayty.

23. Heinakuu 2005 Kertokaahan hyvia sisustusideoita tassa olen yksioon muuttamassa piakkoin ja kaikki erikoiset ja hauskat ideat ovat tervetulleita =) 34m^2. Pienen yksion sisustaminen oman nakoiseksi voi olla haastavaa. Tilaa on rajallisesti, tavaraa runsaasti. Lue vinkkeja, kuinka yksio sisustetaan upeaksi.

Indiedays tarjoaa 500 laadukasta blogia samalla sivustolla. Poimi parhaat ideat ja loyda uudet trendit!. 19. Tammikuu Sisustussuunnittelu remontoituun yksioon. Bloggaamisen tarkoitus on jakaa mielipiteita, ideoita, vinkkeja puolin ja toisin. Itseani ei kiinnosta. 3. Toukokuu Ahdistaako pieni yksio? Nain kaytat neliot tehokkaasti Ala yrita mahduttaa jattisohvaa yksioon. 3. Paivita Liv-kanavalla. Liv Sisustus. Liv. 5. Syyskuu Laita se poyta keskelle huonetta, ja suunnittele muu sisustus Tosi hyva jakaa vinkkeja yksion sisustamiseen, niita moni kaipaa ja etsii netista. 13. Tammikuu Alle 10000 eurolla nuhjuisesta yksiosta saatiin toimiva pikkukoti. Katso kuvat Asuminen. Ilta-Sanomat. http://www.iltasanomat.fi. Sisustus. 22. Toukokuu :3 tuli taa ketju vastaan kun googlaisin sisustusideoita yksioon. Meen itse huomenna katsomaan 27 nelion kamppaa, josta en oo nahny viela. 28. Elokuu Pienesta tilasta saa kekseliailla ratkaisuilla irti enemman kuin uskoisikaan. 14. Syyskuu Edelliseen yksio sisustus osa 1 verrattuna on nyt huoneenjakajaverho asennettu, lamput saatu kattoon ja erinaiset tavarat Ikea-sakeissa. Yksion saa jarjestettya kahdeksaan eri kayttotarkoitukseen. Katso hammastyttava video!. 2. Toukokuu Olohuoneen ja keittion valiseen seinaan on tehty aukko, jonka myota tilaan syntyy pieni ruokapoyta. Vaalea verho rajaa poydan ja sangyn. 3. Helmikuu Tyotoverit painostivat kirjoittamaan siita, miten perheeni asuu. Meista asumisessamme ei ole mitaan kummallista, mutta muiden mielesta. 26. Syyskuu Nyt menee sitten suurin osa huonekaluista myyntiin/kierratykseen, ja sen yksion sisustus on mietinnassa. Lahinna ongelmia tuottaa sailytystila.

Miten sisustaa yksio? Demi.fi

6. Kesakuu 2005 Viestiketju osiossa.Sisustus. , kaynnistajana Tellu107, 06.06.2005. Olen itse muuttamassa pois kotoa omaan (vuokra) yksioon, jota ei. Sellane pieni yksio aluks en oo muuttamassa heti kenenkaa kaa ni iha vaa yksio, sit ajattelin rempata sita Oisko piristavia sisustusideoita pieneen yksioon ?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.