tiistai 16. heinäkuuta 2013

Anno matot

Anttila - Syksyn-Anno-matot

24. Elokuu Kiitos viela alyttomasti kaikille mielipiteensa ja kokemuksensa jakaneille olohuoneen matto -postaukseen liittyen. Tuntui heti varmemmalta. 25. Elokuu Kokemuksia ja kuvia Anttila Anno Pandora-villamatosta: villa hylkii likaa, mielenkiintoista kuulla muilta maton omistajalta kokemuksia?. 5. Heinakuu Myytavana kaksi tummanharmaata (valo haalentaa kuvassa) WC-matto (Anno), paksua 100 % puuvillaa. Koko 53x83 cm. Vahan aikaa kaytetty.

?Kodin1, Anno kesa, uudet kesakalusteet ja matot, http://. ?Kodin1, Anno kesa, uudet kesakalusteet ja matot, www.kodin1.com/. Syksyn tyylikkaat Anno-malliston matot. Usva laskeutuu peltojen ylle, linnut lentavat etelaan ja apilaniittyjen tuoksu varittaa kesan muistoja. Luonto ja. 5. Syyskuu Vihrea Anno Vakka puuvillamatto kokoa 160 x 230 cm. Ollut vain hetken lattiassa ennen kuin todettiin liian isoksi meille. Uutena maksaa 129. 10. Lokakuu Loyda ANNO - Anno Kuura-matto parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Vertaa Anno mattoja helposti netissa VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja loyda edullisin Anno matto. 28. Tammikuu Mies suhtautui mattoon hyvin epaillen (kuosi on liian vanhanaikainen, whaat!) ja sovittiinkin etta annetaan sen nyt jaada hetkeksi tuohon. 19. Heinakuu Kyseessa on Kodin Ykkosissa ja Anttiloissa myynnissa oleva Anno-sarjan Viiru- matto. Pikkuriikkisen oli epaonnea matkassa, silla. 9. Syyskuu Ja annon matoista omat suosikkini on juuri tuo siksak matto,laituri-matto ja Ja kuitenkin harkitsen jonkun toisenkin Anno maton kotiuttamista?. ANNO matto alkaen EUR 100. Meilla on 56 ilmoitusta koti / anno matto sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. 8. Syyskuu Anno-mattosuunnittelukilpailun tarina alkoi vuosi sitten syksylla. Kilpailu, jossa tarkoituksena oli suunnitella aikaa kestava matto - klassikko. 19. lokakuu Sitten tuli meilia ja nippu kivoja fiiliskuvia uusitusta Keskon Anno-tuoteperheesta. Ja siellahan se oli, sama matto useammassakin varissa.

17. Helmikuu Anno kaakeli matto. Ostin eteisen lattialle Annon Kaakeli maton noin viikko sitten. Matto on tosi jees, myos Manun mielesta. Tama onkin sen. 15. Tammikuu Kodin Ykkonen jarjesti Anno-mattosuunnittelukilpailun, jonka ja -bloggaaja Susanna Vennon Jalpaikka-matto, jota tuomaristo kehui. 2. Joulukuu Matto on mustavalkoinen ja siita saa myos hulppean isoa 200*290 cm Anno - sarjan mattojenkaan valkoiset kuviot eivat ole aivan valkoiset.

Valkoinen Koti: Mattotoiveita

7. Elokuu Posti toi hetki sitten Kodin1:sta tilaamani Annon mustavalkoraitaisen Lankku- maton. Avasin sen akkia paketistaan ja rullasin auki tyton. 28. Helmikuu Se uus olkkarin matto! Ihana Anno Pandora!:). 512f6fb5c98c7ed33c000076.jpg. Oih se kaunokainen on vihdoin taalla! Ihana, ihana Annon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.