perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ladattava taskulamppu

Tupakansytyttimesta ladattava taskulamppu! - CoolStuff

LED-taskulamppu, ladattava. Erittain tehokas LED, valovoima 2000 mcd. Toimii ladattavalla NiMh-akulla (mukana). Ladataan 12 voltin. Fenix UC35 USB-ladattava taskulamppu, Fenix UC35 on taskukokoinen, erittain tehokas 960 lumenin maksimivalovoiman tuottava la. LED LENCER P5R LADATTAVA TASKULAMPPU Led Lenser P5R taskulampussa on uusi innovatiivinen latausjarjestelma. Valaisin ladataan.

Turvavalo-ominaisuudella varustettu taskulamppu ja merkinantovalo. Kun valaisin on lataustelineessaan ja pistokemuuntaja kytkettyna pistorasiaan, turvavalo. Pieni ja kateva taskulamppu, joka ladataan auton tupakansytyttimesta. Pida taskulamppu aina kaden ulottuvilla myos autossa. Osta CoolStuffista!. Maglite ML125 3C LED ladattava taskulamppu. Uusi ladattava Maglite LED ML125 kasivalaisin ammattikayttoon ja muille vaativille kayttajille. Voidaan kayttaa. Mulletoi.com - Xglow R1 ladattava taskulamppu Kun valolla on valia, on valotykki nimeltaan R1. Xglow tuo valoa ihan koko kansalle. - Taskulamput ja linkkarit. Maahantuomme maailman tehokkaimmat sarjavalmisteiset ladattavat kasivalaisimet. X-Led on erikoiskayttoon tarkoitettu kasivalaisin/taskulamppu. Valaisimet. Osta Led Lenser P5R ladattava taskulamppu - 210lm nyt vain 99,00 € heti!. XGlow on tanskalainen valaisinmerkki, joka tarjoaa uniikkeja ja korkealaatuisia valaisimia. Kaikissa valaisimissa kaytetaan uusinta Creen LED-teknologiaa. R1 on todellinen uuden sukupolven ladattava taskulamppu. Sen 4 eri tapaa lataamiseen takaavat sujuvan kayton tilanteessa kuin tilanteessa. Valaisimen voi. Taskulamput Clas Ohlson. LED LENSER Kiinnitin LED Lenser T7.2 - taskulampulle 0.0. (0 arvostelua) Ladattava taskulamppu, jossa saadettava valokeila. Fenix UC30 on pienikokoinen, huipputehokas 960 lumenin maksimivalovirran tuottava mikro-USB ladattava taskulamppu. Valaisimessa on nelja eri tehotilaa ja. Acebeam X60M - Valtavan tehokas LED-kasivalaisin - Jopa 8 000 mitattua ANSI- lumenia - 3 kpl suurta Cree MT-G2 q0 LED-elementtia - Sisainen lataus. 24. Elokuu Superkirkas mag storm blue led taskulamppu 3W ladattava, paketti sisaltaa katevan autolaturin. Lamppuja 2kpl yhteensa 35,00€. Yksittain 20. Tehokkain MagLite on uudistunut tarjoten nyt enemman tehoa, merkittavasti pidemman paloajan ja uusia toimintoja. Mag Charger ESW on ammattilais- ja. R1 on todellinen uuden sukupolven ladattava taskulamppu. Sen eri tapaa lataamiseen takaavat sujuvan kayton tilanteessa kuin tilanteessa. Valaisimen voi.

XGlow R1 ladattava taskulamppu - Merikartat.fi

Inova T4R on markkinoiden edistynein ladattava lamppu, joka on suunniteltu kaytettavaksi vaativiin ymparistoihin. Taskulamppu on yksi niista asioista, joista on tullut epamoderni lahestulkoon huomaamatta. Ei silla, etta taskulampulle olisi naina digitaalisina aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.