torstai 20. kesäkuuta 2013

Tyopistevalaisimet

Tyopistevalaisimet - Offer Data Oy

LED teknologia valaistus kuluttaa sahkoa erittain vahan, kayttamalla LED tyopistevalaisimia saat saastoja sahkonkulutukseen ja valtyt lampunvaihdoilta. Cindy valkoinen 54,5cm 4xpr. 53,85€. Cindy valkoinen 88cm 4xpr. 59,55€. Cindy valkoinen 61cm 2xpr. 44,90€. Cindy valkoinen 76cm 2xpr. 52,00€. Tyopistevalaisimia- loisteputki ja LED-tekniikalla tyopoytien, kaiteiden ja hyllyjen valaisuun. Matalarakenteisia jonovalaisimia ja LED-nauhoja voidaan kayttaa.

CELLO. TYOPISTEVALAISIN CELLO SLIDE 1X14W. Tuotenumero: 500800426. EAN: 6405422749904. CELLO. Valkoiseksi maalattua alumiinia ja opaali kupu. Superslim LED tyopistevalaisin. Viimeisimman tekniikan saavutus. Uusi Led valaisin on helposti saadettava ja hyvannakoinen tyopistevalaisin. 210,57 €. Suunnittelupalvelut. Kuljetus ja asennuspalvelu. Inventointipalvelu. Koekayttotuotteet. 26 tuote(tta) Tyopistevalaisimet kategoriassa. Tuotteet 1-3 / 26. Nayta:. Yleis- ja tyopistevalaisimet ja muut rakentamisen ja remontoinnin tuotteet saat Talotarvike.comista!. Loisteputkivalaisimet kaapistojen alle. Saatavilla pistorasioilla seka ilman. Eulin tyopistevalaisimet ovat tippuvedenpitavia yleis- ja tyotasovalaisimia, jotka sisaltavat valonlahteen. Valaisimen pohjan muotoilu mahdollistaa asentamisen. Etusivu Tuotteet BT: old Valaistus Tyopistevalaisimet. Ilmajohtotarvikkeet. Maakaapelitarvikkeet. Sahkon laatu. Asennustyokalut. Kotelointiratkaisut. 3 Paivaa sitten Vanamo tyopistevalaisin sopii seka uudis- etta saneerausrakentamiseen. Varustettu kytkimella seka 2-osaisella maadoitetulla pistorasialla. Selectop on valikoinut tuotteisiinsa tehokkaita ledtyopistevalaisimia, joiden avulla tyopiste on helppo valaista. Tyopistevalaisin ja valoa tyopaivaan Selectopilta. Ensto Tyopistevalaisin 772 mm kytkimella ja pistorasialla. AVR17.20 Kaksoispistorasialla varustettu tyopistevalaisin. Sama valaisin sopii seka oikea- etta vas. Tyopistevalaisin on varustettu kytkimella ja maadoitetuilla pistorasioilla. Soveltuu seka oikean- ja vasemmanpuoliseen asennukseen. Kayttokohteina ovat esim.

Korkealaatuinen tyopistevalaisin maadoitetulla kaksiosaisella turvapistorasialla ja suojakumipaallysteisella kytkimella. Runko alumiinia. Kupu kellastumatonta. 41 ASUNTOVALAISIMET L10510 ASUNTOVALAISIMET, PIHAPIIRIVALAISIMET, VALOKUIDUT TYOPISTEVALAISIN ONNLINE. LOISTAVA ES31CW / ES31W tyopistevalaisin on suunniteltu ensisijaisesti keittioiden valitilojen valaisimeksi. VALMISTUSMAA: Suomi. TEKNISET TIEDOT:.

Airam Vanamo 108 tyopistevalaisin - Hong Kong tavaratalot

Led Poytavalaisin LED-valaisin Tyopistevalaisin Hinta. Poytavalaisin ja LED- valaisin LED tyopoytavalaisin on erinomainen tyovalo toimistoon. 775928 Tyopistevalaisin Madrid LED valkoinen. 119,00 € 775930 Tyopistevalaisin Monaco LED musta 775931 Tyopistevalaisin Dublin LED valkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.