maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ruoka kuopio

IKEA Kuopio - Ravintola Herkkutori - IKEA

Ravintola Intro Kauppakatu 20, 70100 Kuopio 017 5810 430 Facebook Instagram: #ravintolaintro. Avoinna: Ma 11.00-22.00 (keittio 21.30), Ti-To. 0 1 2 3. AITO ITALIALAINEN RAVINTOLA KUOPIOSSA! ETUSIVU. SORRENTO. A LA CARTE. VIINILISTA. Lounas Pe/Fri 25.9. YHTEYSTIEDOT. Facebook. Ravintola Wanha Satama Kuopion suurin ja aurinkoisin 500-paikkainen terassi. Monipuolinen lounas sekA.A‚A¤ la carte -lista, bA.A‚A¤ndejA.A‚A¤.

Herkullinen lounas sisaltaa maukkaan keiton, runsaan salaattipoydan tarjoiltuna viikinkiveneesta, jaaveden, tuoreita leipia ja levitteen seka kahvin tai teen. IKEA Kuopion ravintolasta loydat herkut lounashetkeen ja kahvitaukoon. Herkkutorilta saat mukaan maittavia kotiinviemisia. Kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Ravintolat sijaitsevat Helsingissa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa. Ma-La 11:00-21:00. Su 12:00- 19:00. Osoite: Kauppakatu 45, 70110 Kuopio ( Kauppakeskus Apaja) Puh. +35841 4771 444. Aito uusi japanilainen ravintola. Kokeile herkullisia pohjoismaisia ruokalajeja, kuten lohta tai muikkuja, tassa Scandic Kuopio -hotellin ravintolassa. King.s Crown, Viikinkiravintola Harald, Isa Camillo, Bowl Diner, Rustik ja muut lahiston huippu lounaspaikat. Kuopion Tiedepuistossa sijaitsevassa ravintolassamme voit lounastaa joko modernin ja avaran ravintolasalimme tai tunnelmallisen Bistron puolella. Kesaisin. 10. Huhtikuu Ilokseni Kuopion ravintola-scene on laajentunut aivan valtavasti sitten Ruoka ei siis juurikaan kiinnostanut, ja jos kavin ulkona syomassa. Ravintola OS tarjoaa listan taydelta huippuunsa hiottuja makuelamyksia ja inhimillista tunnelmaa Kuopion keskustassa. 30. Heinakuu Hei olemme tulossa isolla porukalla Kuopioon ja tarkoitus olisi muun 9. hyva ruoka, myoskin viihtyisa 10. ei kokemuksia parilta viime. Ruoka- ja seurusteluravintola Sofia C on viehattava ymparisto niin koko perheen Vaihtuvalla suosituslistalla tarjotaan kunkin sesongin herkkuja ja Kuopio. 015-228886. Suokatu 36,70100 Kuopio Puh. 017-2626718 A?la Carte ja take away ruokia voi tilata myoskin koko paivan ajan. Meilla on b-alkoholioikeudet. SATOA Kuopio Food Festival on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pienia ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessa ja nauttia samalla. 21. Heinakuu Osaisiko taalla joku asiasta tietava suositella kivoja ruokapaikkoja Kuopiossa? Onko vasta avatussa Puijonsarvessa jotain hyvaa ravintolaa?.

Syo hyvin Kuopiossa Karkkipaiva

Kotipalveluateriat - Kuopio. Kotipalveluateriat - Maaninka, Karttula, Riistavesi ja Vehmersalmi. Alavanmaen perhetukikeskus. Alavan, Mantylan, Pyoron ja. Kaikki tuotteemme loytyvat myos tehtaanmyymalastamme Kuopiosta. Tuotemerkkejamme ovat Oscar-koiranruuat, ulkolintujen ruoat Talvilintu ja Tintin seka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.