keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ledvalaisin

Valaisimet Motonet Oy

Kylpyhuoneeseen soveltuva IP44 luokiteltu Esther ledvalaisin mallistossamme. Valon vari 4000°K. Varastossa kaksi leveytta. 280mm ja 494mm. Sisaltaa. Led valaisin Paneeli 600x600 36W kosteaan tilaan, valkoinen Valaisin sopii myos kosteaan tilaan,IP44/54. Supertehokkaat Ledit! Lyomaton valoteho ja hinta. Led Finland Oy on erikoistunut led kasvivalojen kehittamiseen ja testaamiseen. Led kasvivalo on suunniteltu ainoastaan kasveille, joten huoneiston.

Nopeasti ja helposti asennettava suunnattava hamara- ja liiketunnistin sisa- ja ulkokayttoon. Paallaoloaika 12 s, tunnistusalue 130° maks. 4 m. Sisaltaa paristot. Airam LED-suurennuslasivalaisin 5W 300lm. Saadettavalla varrella varustettu tehokas 3D suurentava LED valaisin - 5 59,90€. Airam-LED--tallilyhty-10-kpl. Tunnistimella varustettu LED-valaisin, E27. Sopii mainiosti terassille. Syttyy hamaran laskeutuessa ja sammuu paivan valjettua. Kaksi tunnistinta toiminnan. Block- ledvalaisin. Design House Stockholmin useilla palkinnoilla huomioitu Block-valaisin on valmistettu kasinvaletusta lasista. Valaisin on upea yksityiskohta. 165W LED valaisin 8-BAND. Nyt ne on taalla! 3 kuukautta etsimme parasta vaihtoehtoa kasviledeiksi ja nyt se loytyi. 6 eri valmistajan ledeja testasimme ja tama. Airam Primo LED-valaisin, pyorea. Tuotenumero: 6435200202369. Helposti asennettava katto-/seinavalaisin. Valonlahteena kiintea led 8W 600lm lammin. ENERGY+ LED-valaisin liiketunnistimella. Teho 20 wattia. Seinakiinnityksella. Asenna valo kiinteaan tiili- tai kivivuoraukseen, noin 2,5 m korkeudelle. Osram Door Led-valaisin. Kuvaus. Lisatiedot. Paristokayttoinen oven ylapuollelle asennettava led valaisin. Ssovellusalueet. Sisaan tai ulos (vain katetut alueet). I-VALO ZETA on laadukas ja erittain tehokas LED-valaisin tuotantolaitoksiin, varastoihin, lastauslaitureille, ostoskeskuksiin ja muihin vastaaviin tiloihin. Valaisin. Hakutulos - led-valaisin. Tuoteryhmat hakusanan mukaan: Nayta enemman kategorioita Nayta vahemman kategorioita. Tuoteryhmat, joista loytyi tuotteita:. Kelluva LED-valaisin on tehokas tunnelmanluoja pimeneviin iltoihin.

Tyylikas peilin paalle tai seinaan asennettava kylpyhuoneen ledvalaisin. Leveys 500mm. Etusivu LED-ulkovalot LED-alasvalot LED-valaisin kosteaan tilaan liiketunnistimella 1150lm 18W IP44. LED-valaisin kosteaan tilaan liiketunnistimella 1150lm. Crawford DE6090DL kestavarakenteinen kuormausalueen LED-valaisin on ASSA ABLOY Entrance Systemsin ainutlaatuinen ja innovatiivinen tuote.

Osram Door Led-valaisin - Puuilo

Kylpyhuoneeseen ja ulkokatokseen soveltuva, asennusvalmis LED-kattovalaisin yleisvalaistukseen kiintealla valonlahteella. Kylpyhuoneeseen ja ulkokatokseen soveltuva, asennusvalmis LED-kattovalaisin yleisvalaistukseen kiintealla valonlahteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.