tiistai 30. huhtikuuta 2013

Takkaleivinuuni

Vuoleri - Amalia-S

Kuura Takkaleivinuuni. Hinta alkaen: 6665 € sisaltaa asennuksen. Korkeus: 1 850mm. Leveys: 865mm. Syvyys: 655mm. Paino: 1 650kg. Toimitusaika: 4 viikkoa. Riekko. Riekko. Riekko. Manttelitakka. Lumi. Lokki Slammaus ja Kivi. Katrilli. Katri Takkaleivinuuni. Katri Takkaleivinuuni. Iso Aurinkoinen. Halti. Halti. Halti. 22. Helmikuu Esitin isannalle etta tassapa saumassa voisi sitten hankkia takkaleivinuunin ( Uuniseppien malleja olen katsellut). Tila rajoittaa, mitaan.

Tiileri-tulisija on pakattu kuormalavoille ja toimitukseen sisaltyvat: Kuori- ja sydantiilet sahattuina ja kerroksittain numeroituina, tulenkestavat kannet ja ylityspalkit. Kaunis ja moderni kaakeloitu takkaleivinuuni. Leivinuunissa voi polttaa puita. Amalia sopii tosileipurille, sen paistolampo on jopa +300 C°. Amaliassa paistat. Takkaleivinuuni Tuulia alaliittymalla. Takkaleivinuuni Tuulia: kuoritiili Tundra, saumalaasti Tundra, hyllytiili Sahara. Tiileri-tulisijojen kuviovaihtoehdot. Takkaleivinuuneja. Suosituin pintamateriaali on rappaus tai puhtaaksi muurattu tiili. Takkaleivinuuni on suosittu erityisesti omakotirakentajien keskuudessa. Muurattuja takkaleivinuuneja. Tilaa yksilollinen takkaleivinuuni. Kuvia takkaleivinuuneista. Uunimuurari Petteri Stubb Tmi 0400643490. Kaunis laattapintainen takka/leivinuuni. Lammitettava ala 50 - 90 m?. Paino 1800 kg. Hinta asennettuna + rahti. Hopealoimun tyylikkaat ja kaytannolliset leivinuunit ja takkaleivinuunit myy E-K Lampotalo, Lappeenranta. 15. Joulukuu Etta osaa olla vaikea tietaa, etta pitaisiko ostaa uuteen taloon pelkka takka vai takka-leivinuuni-yhdistelma. Koko syksyn oon tatakin pahkailly. Takkaleivinuunit: Kaikki takkaleivinuunit ovat testattu ja niissa on CE hyvaksynta. Takkaleivinuunit on valmistettu erittain korkealuokkaisista materiaaleista. Kuva-albumi / Takka/Leivinuuni. Takka / Leivinuuni_001_a. Takka / Leivinuuni_. Takka / Leivinuuni_001_b. Takka / Leivinuuni_. Takka / Leivinuuni_001_c. Funkkis takka-leivinuuni jatkaa takan klassisen tyylikasta, skandinaavisen selkeaa linjaa. Funkkis voidaan pinnoittaa laatalla, aidolla luonnonkivella. 9. Elokuu Ainakin meilla voi lammittaa leivinuunin erikseen ja kasittaaksi 2-horminen piippu on vain puusaunan vuoksi eli tama takkaleivinuuni ei sita. Tuotteet Takkaleivinuunit. Ajattomia korkealuokkaisia tulisijoja. Tuotteen nimea hiirella klikkaamalla avautuu tuotekohtainen esittelysivu. TAKKALEIVINUUNIT

Takka-leivinuuni vai pelkka takka? - Aihe vapaa - Keskustelu

Takkaleivinuuni ja kattoturvatuotteet. 04.08.2013 Jarkko. Uuniseppien mies kavi kokoamassa takkaleivinuunin. Valintamme oli Katri. Uuni jakaa mukavasti. VIISI HYVAA SYYTA VALITA WARMA-UUNI. Erittain korkea hyotysuhde, jopa 92 %. Puuta saastava ja tehokas Puupihi-palotekniikka. Nayttava ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.