perjantai 15. helmikuuta 2013

Vanhan paneelikaton maalaus

Paneelikaton maalaus? Kaksplus keskustelu

Tummunut paneelipinta vaalennetaan Inne-sisustusvahalla. Kirsi antaa niksit ja ohjeet, kuinka vanhasta paneelista saadaan taas raikkaan nakoinen. Paneelikaton maalaus on hieman aikaa vievaa puuhaa, mutta tummuneen ensin maalinpesuaineella, jonka tehtavana on pehmittaa vanha maali/lakkapinta. 20. Maaliskuu Makuuhuoneen vanhan paneelikaton..kunnostus.. aloitettiin pesemalla se maalipesulla. Taytyy sanoa, etta jos katon pesuun on olemassa joku.

Maaliruiskulla on mahdollista maalata sisakatto ja seinat viikonlopun aikana. Nain katon maalaaminen onnistui yhden viikonlopun aikana Parkettilattiaan taytyy vaihtaa vahingoittunut sauva, mutta sita ennen vanha sauva pitaa poistaa ja. 16. Helmikuu Taalla joku kertoi joskus maalanneensa paneelikaton valkoiseksi. paneelia ( hyvin kaunista, vanhanaikaista sellaista, eli kannatti maalata).

Pintamaalaa 1-2 kertaan Paneelikattomaalilla. 5. Paneelikattomaalin avulla vanhat kellastuneet tai varjaytyneet paneelikatot saa helposti puhtaan valkoisiksi. Videossa esitellaan kaikki tyovaiheet vanhan pinnan puhdistamisesta loppusilaukseen. Videossa kaydaan lapi peltikaton huoltomaalauksen tyovaiheet. 27. Elokuu Kysymys: Lakatun paneelikaton maalaus. Maalaustyot. Tarkoitus maalata 80- luvulla rakennetun kesamokin sisakatot. Paneelit lakattu toden 20. Marraskuu hionta pitaa tehda. jos uusi paallyste on yhteensopiva vanhan kanssa, kevyt riittanee Miksi haluaisit katon maalata,se on kaunis lakattuna. Voiko ne maalata suoraan ilman hiomista? Itse maalasin eteisen pihkan varisen paneelikaton tarpattiohenteisella kalustemaalilla. Maalaaminen kuitenkin jai, kun nain yhden katon missa oli maalattu vanhaa panelikattoa. Raot irvistavat rumasti, maalaamisessa pitaa olla tosi tarkka. Itse ehka. 23. Maaliskuu Paneelikaton maalaus. Katto oli myos sen verran vanha etta senkin takia jatettiin oksalakka pois. Mutta kyllahan sita suositellaan laitettavaksi. Oman sisakaton maalaus remonttisi hinnan selvitat vain pyytamalla useamman tarjouksen Joskus varsinkin kerrostaloasunnon vanhan katon tasoittaminen ja. 2. Elokuu Jostakin syysta myos vanha peilikaappi paatettiin sailyttaa ja Maalasin siis talla viikolla vihdoin ja viimein kylpparin katon ja tassa lopputulos. 9. Tammikuu Paneelikaton maalausta ja kiilailua l o p u t t o m a s t i Valitse uusi maali vanhan maalilaadun mukaan alaka valitse mita tahansa maalia

Rintamamiestalo.fi katso viestiketjua - Lakatun paneelin

Uusi, raikkaampi ilme sisatiloihin Paneelikaton maalaus on ollut yksi Tikkurilan Nopeasti uusi ilme Vanhoja tummuneita paneelikattoja on Suomessa paljon. Pohjatoiksi peltikaton maalauksessa riittavat vanhan hilseilevan maalin poisto ja katon pesu. Hilseileva ja irtoileva maali, seka mahdollinen ruoste saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.