perjantai 1. helmikuuta 2013

Sininen sisustus

Kevaan trendivarit sisustuksessa – osa 1. Sininen -

Kotiin sisustusideoita sanalle sininen seina. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. 18. Heinakuu Sininen on aina ollut suomalaisten lempivari. Jos suuri pinta arveluttaa, tuo sininen sisustukseen pienina varipilkkuina. Tuotekuvaus. Kompakti ensisanky, jossa kaunis ovaali muotoilu ja renkailla liikuteltava, tukeva metallirunko. Sankykorin konepestava verhoilu on hengittava ja.

Muuton Varjo-maton on suunnitellut tanskalainen Tina Ratzer. Matto on kudottu kasin uusiseelantilaisesta lampaanvillasta. 18. Maaliskuu Esittelen seuraavassa juttusarjassani kevaan ja kesan trendivarit sisustuksessa. Ensimmaisena esittelyvuorossa on oma suosikkivarini. Kotoisa, klassinen sininen on luotettava kumppani sisustustyylista riippumatta, Maalaisromanttiseen sisustukseen hurahtaneet ottavat vanhat sinivalkoiset. Tasaraita pussilakana ja tyynyliina, valkoinen-sininen. Tasaraita pussilakana ja tyynyliina, valkoinen-sininen. Katso lisaa tuotteita: Vuodevaatteet Sisustus. Tuc tuc -matkasyottotuoli, Kimono, sininen, Nappara matkalla, Kateva vierasvarana, Mahtuu pieneen Huonekalut ja sisustus › Matkasangyt ja - syottotuolit. CHILDwood lastenhuoneen sisustustaulu, sininen, Taydellinen sisustuselementti vastasyntyneen omaan huoneeseen! Kankaalle painettu oljymaalaus. CHILDwood lastenhuoneen sisustustaulu, sininen, Taydellinen sisustuselementti vastasyntyneen omaan huoneeseen! Kankaalle painettu oljymaalaus. 14. Toukokuu Tama vahva, tunnelmallinen sisustus saa voimaa sinisesta. Mausta romanttinen, hieman rustiikkinen tyyli itse tekemillasi yksityiskohdilla. Sisustus tai sisustaminen on rakennuksen tai kulkuneuvon sisatilan varustamista ja jarjestamista Sininen tuo tilaan avaruutta ja tilantuntua. Tummansinista. Lasienkeli sininen. Myydaan. Ilmoittaja: l-m. Ilmoitus jatetty 13 elokuuta 18:52. Lasienkeli sininen. Kaikki kuvat. Kartta. 5. helmikuu Posts about sininen sisustus written by white and sweet. Vallila Kompassi -tapettimallistoon kuuluvassa Melissa-kuitutapetissa on paaosissa romanttinen kukkakuvio, joka vie ajatukset englantilaisiin puutarhoihin. 13. Lokakuu Jos sisustusta ei halua vaihtaa uuteen heti parin vuoden paasta, on hyva valita aikaa Kylma loisteputkivalo taas lisaa varien sinisyytta. 6. Elokuu Perehdy maksutta uusiin yrityksiin Taloussanomissa. Sisustus Sininen Aitta Oy, Y -tunnus: 2701275-7, Vastuuhenkilot: Korhonen Kaija Leena.

Sininen sisustus romanttiseen tyyliin Sisustusvinkit |

30. Joulukuu Jos on sininen sohva ja matto niin mika olis hyva vari verhoihin ja paivapeittoon? Ei valkoinen. 9. Kesakuu Noista ajoista onkin vierahtanyt jo reilu kymmenen vuotta ja kaikki nama vuodet sininen on nayttanyt sisustuksessa, tuon yliannostuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.