maanantai 11. helmikuuta 2013

Lattiat

RK-Lattiat Oy Veistamotie 8, 90620 Oulu - RK-Lattiat

Lattiat jotka ovat kaytannollisia, kestavia ja helposti asennettavia. Tervetuloa Pergoon – olemme luonnollinen valinta, laminaatti- tai puuparkettilattian. EPA-Lattiat Oy. Tervetuloa EPA-Lattioiden sivuille. EPA-Lattiat Oy Avainkierto 21 05840 Hyvinkaa (kartta). p. 010 832 9500 jouni.rilla (at) epa-lattiat.fi. Lattia on kantavan rakenneosan – alapohjan tai valipohjan – ylin pintarakenne. Mikali rakennuksessa ei ole varsinaista alapohja- ja lattiarakennetta, puhutaan.

Suomen Lattiakeskus Asentajantie 4 01800 KLAUKKALA puhelin 09-2766 930 fax 09-2766 9333. Toimitusjohtaja Rauno Nuoramo 0400-458 360. RK-Lattiat on oululainen vuonna 1993 perustettu lattia- ja seinapaallystealan urakointiliike. Panostamme erityisesti tyon korkeaan laatuun ja toiminnan. Monipuolista palvelua. Lattianpaallystys- urakointi. Laatoitusurakointi. Tuomme maahan. laatat. urheilulattiat. Tutustu kohteisiin. Yritys. Yhteystiedot. Olemme vuonna 1990 perustettu vaasalainen lattian paallystys alan yritys. Meidat tunnetaan tehokkaana toimijana ja ammattitaitoisena yrityksena. Lattia-ja seinapaalllysteiden asennus ja myynti. Kylpyhuonesaneeraukset. Saunaremontit Kalusteasennukset. Kosteusvauriokorjaukset. Yhteystiedot. RS-Lattiat Oy Ruukintie 1 79100, Leppavirta. Sahkoposti: info@rs- lattiat.com. Henkilokohtaiset sahkopostit: etunimi.sukunimi@rs-lattiat.com. SSTH-Lattiat Oy on vuonna 2005 perustettu betonialan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Vimpelissa. Olemme erikoistuneet betonilattiavaluihin ja. Keittion lattioita pinnoitetaan yli 1.000 m2 Nanten HM Bio Epoksihiertomassalla ja lisaksi uunien alustat kovia lampotiloja kestavalla Nanten Monopur. LATTIAT. OSMO COLOR OLJYVAHA. Erityisesti puulattioiden kasittelyyn tarkoitettu Oljyvaha on kasvioljyihin ja luonnonvahoihin perustuva puun. RM-Lattiat OyBetonilattiat Ajankohtaista. Copyright (c) RM-Lattiat Oy Webmestari Finland Designed by CSS Templates. 31. lokakuu Gyproc-lattiarakenne on kehitetty ala- ja valipohjiin seka vanhojen lattioiden korjaamiseen. Rakenne soveltuu kaikenkokoiseen rakentamiseen. RV-Lattiat tekee akryylilattia, epoksilattia ja uretaanilattiapinnoituksia. Mekaaninen ja kemiallinen kestavyys, vedenpitavyys, ESD tai hygieenisuus. Etusivu Palvelut Referenssit Yhteystiedot Yhteydenotto. EK - Lattiapinnoite Oy. Lattioiden puhdistaminen on lahes samanlaista pintamateriaalista riippumatta.

Nanten lattiat Oy

Lattia on kodin suurin sisustuspinta. Mika tuntuisi kotoisalta jalkojesi alla? Nariseva lautalattia, helppohoitoinen laminaatti, klassinen parketti vai ehka trendikas. Platon Lattia asennetaan uivaksi lattiaksi tasoitetulle ja ehdottoman puhtaalle betonilaatalle. Ennen asentamista on poistettava kaikki orgaaniset aineet, kuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.