torstai 14. helmikuuta 2013

Kapea kaappi

Mista kapea vaatekaappi eteiseen? - Aihe vapaa - Keskustelu -

Korkeus: 710mm, syvyys: 288mm, valkoinen kosteuden kestava runko (W313), laatikko rullakiskoilla. Tuotekoodi: WCPKLS. Tuoteryhma: Wc-laatikostot. Kylpyhuoneen korkea kaappi tuo paljon sailytystilaa ja tyylikkaan kaapin avulla muutat myos SPIRIT Korkea kaappi, kapea tumma tammi on syvyydeltaan vai. Hafa Spirit on aistikas ja toimiva sailytysratkaisu kylpyhuoneeseen. Korkeassa kaapissa on viisi siirrettavaa hyllya, vaimennettu ovi ja lokeroita oven sisapuolella.

4. Syyskuu Ostetaan kuvan mukainen, saadettavilla jaloilla oleva valkoinen kapea kaappi, kylpyhuoneeseen. Max.30cm levea ja mahdollisimman kapea. 2. Maaliskuu Meilla tosi kapea eteinen, eika sinne todellakaan mahdu kovin kummoisen leveaa vaatenaulakko-kaappi yhdistelmaa. Olen joskus nahnyt sel. JYSKista loydat kaiken tarvittavan kodin sailytysratkaisuihin. Tarvitsetpa sitten uuden vaatekaapin, pyykkikorin tai kauniita sailytyskoreja, loydat ne JYSKista. Kotimainen kaappi. Runko valkoinen ja oven etupinta korkeakiiltovalkoinen. Kapea kaappi. 325,00 €. Tama kaappi on peraisin Intiasta. Se voi olla hyvinkin vanha, hieman kaytetty tai uudelleen maalattu ja rakennettu, uniikki huonekalu. JUVIn valmiiksi kootut, tayspuiset vitriinit ja kaapit puuvalmiina tai valmiiksi maalattuna. Kapea, maalaisromanttinen vitriinikokonaisuus. Kapea 4-ovivitriini 135. 8. Toukokuu Tyylikas massiivinen Cairo kapea kaappi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa laadukkaat kalusteet kotiisi helposti ja nopeasti!. Kaapeissa on kolme valinnaista vakiovaria: valkoinen, harmaa ja punainen. Kapea malli soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin, kuten esimerkiksi kaytaville. SHT-Interior on SHT-Tukku Oy:n alainen tukkukauppa, joka palvelee kukkakauppa- ja puutarha-alan yrityksia, somistajia, sisustajia, erikoisliikkeita, PT -kauppaa. Kapea Honka-vitriini on ekologista kierratysmantya. Tilaa harmaaksi petsattu 1- ovinen vitriini Hobby Hallin verkkokaupasta. Todella upea patinapintainen kaappi lasisilla ovilla ja seinilla. Koko: 212*84* 44cm. Tama tuote on tilaustuote, rahti sovitaan erikseen. Massiivipuinen nayttava kapea kaappi. Kuvassa harmaa. Mutta saatavilla useissa eri vareissa. Mitat: leveys 65cm, syvyys 39cm, korkeus 200cm. Toimitusaika. Varitvaihtoehdot: valkoinen, musta, rigoletto ja Dunte tammi. 8. Heinakuu Mista loytyisi valkoinen kaappi/senkki eteiseen? Siis silla tavalla kapea, etta syvyytta olisi vain 20-30 senttia. Tarkoitus olisi pitaa kaapissa.

Kapea pikapalopostikaappi, pintamalli - Pivaset Oy

16. Syyskuu Myydaan ihana peililla varustettu kapea vanha kaappi. Vaatekaapiksi ajateltu, mutta ei silti jostain syysta sovi meidan huonekalujen kanssa. Kapea kaappi yhdella ovella. Kaappi on variltaan Taupe kerman valkoisen paalla. Tilauksesta huonekalun saa myos muilla vareilla, varikombinaatioilla ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.