perjantai 15. helmikuuta 2013

Harmaa tapetti

Harmaa tapetti: koti- ja sisustusideat StyleRoom

6. Elokuu Kallvik-tapetti tuo sisustukseen hieman merellisempaa puuaihetta – kuin katselisi rantakallioilla levollisina seisovia mantyja. Riina Kuikan. Vallilan verkkokaupasta loydat laajan valikoiman tapetteja. Ilmainen toimitus yli 70 €:n tilauksiin. Ihastu ja tilaa! Kallvik tapetti harmaa 53x1120. 45,00 €. Kallvik on Riina Kuikan suunnittelema metsatunnelmainen tapetti.

Tapetti Raita Valkoinen|Harmaa. Raidat luovat ajattoman vaikutelman ja saavat huoneen tuntumaan korkeammalta. Kevyesti strukturoitu paperitapetti. Liisteri. Kotiin sisustusideoita sanalle harmaa tapetti. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. 25. Elokuu Bergen-tapetin kuvion muodostavat Norjassa sijaitsevalle Bergenin kalastajakaupungille tyypilliset jyrkkakattoiset talot. Matleena Issakaisen. Tapetti Tekstiili Blomma Valkoinen|Harmaa. Valkoharmaa kuitutapetti, jossa on ihastuttava kukkakuosi. Esimerkki menekista: kun huonekorkeus on 2,4 metria. Prinsessa Leian palmikotko ovat olleet taman Charlotta Sandbergin uutuustapetin inspiraationa? Helppokayttoista non woven -kuitutapettia – levita vain liima. Kuosin on suunnitellut Riina Kuikka. Nonwoven-tapetti kiinnitetaan tapettiliisterilla seinaan. Tapetilla on hyva valonkesto, ja sen voi pyyhkia kevyesti kostealla. Ferm Livingin Harlequin-tapettia somistaa ihastuttava grafiikka, joka rakentuu yksinkertaisista salmiakkikuvioista. Kuosi on painettu WallSmart-kuitutapetille. Level tiili harmaa-greige 2234-03. Hinta: 37,00€/rulla. Rullakoko: 0,53 x 10,00m. Tuotekoodi: 2234-03. Materiaali: Kuitu. Toimitusaika: 5 arkipaivaa. Marble tapetti, 1 rulla, valko-harmaa. Ferm Livingin designfilosofiaan kuuluu moderni lampo ja rosoisuus. naita arvoja kunnioittaen viihtyisaa kotiymparistoa. Tapetti Pip for president 341054 Harmaa. Hinta, 107.00€ (hinta sis. alv 24%). Maksa osissa alk. 8.95/kk » Lue lisaa. Valmistaja, Eijffinger. Toimitusaika, 1-2.

16. Joulukuu Nayttava, moderni harmaa tiilikuvioitu kuitutapetti. Tapetti on helposti kiinnitettavissa seinaan tuotteelle soveltuvalla Non-woven liimalla. 30. Huhtikuu Loyda Ferm Living Harlequin-tapetti harmaa parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Wooden Planks -tapetin leveat puulankut nousevat vaivattomasti seinalle kuin seinalle vahvistamaan tyylikkaan kodin sisustusta. Voit kayttaa tata nayttavaa.

Ferm Living Harlequin tapetti, harmaa - Finnish Design Shop

Luokasta Valokuvatapetti Harmaa tiiliseina loydat unelmiesi tapetin. Meidan kauttamme voit jopa tilata laadukkaan valokuvatapetin omasta kuvastasi. Se voi olla. Erittain hyva valonkesto.Tapetin voi asentaa puskusaumaan tai limisaumaan. Tapetit. Tapetti Formaket, harmaa. Tapetti Formaket harmaa, Antiikkiverstas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.