tiistai 4. joulukuuta 2012

Kyllastetty terassilauta

Kestopuu terassilauta 25x95 ruskea Pihalaatat Agrimarket

Laatuluokka: AB. Kayta kiinnitykseen ruostumattomia tai haponkestavia teraksesta valmistettuja kiinnikkeita (kaikkien kaytettavien kiinnikkeiden on oltava samaa. Valmistaja: Polkky Oy. Kemijarventie 73, 93600 Kuusamo. Puh. 020 764 0200 office@polkky.fi. Myynti. Oman jalleenmyyjasi loydat internetsivuiltamme.

Ruskea painekyllastetty terassilauta, jonka toinen puoli uritettu. Puutavarassa pituusmitat voivat vaihdella. Varmista pituudet kaupasta. Kestopuu terassilauta 25x95 ruskea. Tuotekoodi: PY900221. 1,09 € / M. ( 1,09 € / , sis. alv 24%). Agrimarket-myymaloiden saldot. Tuote ei ole myynnissa. Ymparihoylatty kyllastetty puutavara (0 kpl). Haku on rajattu valitun myymalan tuotteisiin. [Kategoria_MC5]. [Kategoria_IO3]. [Kategoria_MC6]. Kestopuu eli painekyllastetty terassilauta Laholta suojattu Kestopuu on erityisesti suomalaiseen pihaelamaan ja saaoloihin suunniteltu puutuote. Uusi harmaa savyvaihtoehto MSD MicroShield kyllastetty terassilauta on kuivattu ja oljytty valmiiksi harmaalla puuoljylla TVT 395Y savyyn. Osmose UK:lle on. Kyllastysprosessissa puutavara asetetaan ilmatiiviiseen sailioon, johon syotetaan kyllastysaine. Kyllastys aloitetaan yleensa alipaineella, jolla saadaan puun. Alle 40mm tavarat on kyllastetty AB-kyllasteella ja yli 40mm on kyllastetty Lampokasitelty manty laude / -terassilauta 2,64 €/m Kuva 1 Kuva 2 ja Kuva 3. Yleisesti terassilautana kaytetaan esimerkiksi hoylattya, kyllastettya 28 mm puutavaraa. Myos 25 mm paksu terassilauta on yleisesti kaytossa. Taysisarmainen terassilauta kaikkeen piharakentamiseen. AB-kyllastetty kestopuu on tarkoitettu maanpinnan ylapuolisiin ja saalle alttiisiin rakenteisiin kuten. 9. Huhtikuu Kestopuu on hoylapintainen. Kotimainen kestopuu on turvallinen, kuparisuoloilla ja orgaanisilla tehoaineilla suojattu tuote. AB-luokan. Puu lahoaa, jos se on pitkaan olosuhteissa, joissa sen kosteus nousee yli 25 %:n. Rakenteellinen suojaus riittaa yleensa estamaan puun lahoamista. Jos puu. 100MM PYOREA KESTOPUUTOLPPA A-LUOKKA L=2,0m. MANTY A-LUOKKA. 115*115*3000 LIIMATTU KESTOPUU A-LUOKKA L=3,0m. MANTY A-LUOKKA. Terassilauta kyllastetty. Myydaan. Ilmoittaja: PTL Puuhakas Oy. Ilmoitus jatetty 3 huhtikuuta 13:41. Terassilauta kyllastetty. Kaikki kuvat. Kartta. 27. Elokuu Painekyllastetty terassilauta on pakko kasitella puuoljylla vahintaan kerran mutta mielellaan kahdesti vuodessa viimeistaan toisesta kesasta.

Mantyoljylla suojattua puutavaraa: Ekopine Oy

24.8.2006 6:49:31, Otsikko: kyllastetyn terassilaudan paadyt. ruutikastunut. Kun sahaan terassilaudat, niin mita kannattaa sivella lautojen paahan ettei kosteus. (Hinta 2,89 €/m) Painekyllastetty mitallistettu hoylatty puutavara, laatuluokka A, 48x123mm, vihrea, Terassilauta Painekyllastetty Deck 1 AB Ruskea 28x95.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.