torstai 15. marraskuuta 2012

Tyhjat cd kotelot

HC IMPORT OY - Kotelot CD/ DVD/ BD - CD kotelot

Tyhjat CD- ja DVD-levyt. Tuotetiedot ja CD-R-aihio (74 min), 10 kpl. 8,90 €. 12, 90 €. CD-R-aihio CD-R-aihio (80 min), 100 kpl. 20,14 €. 53,20 €. CD-R-aihio. 13. Helmikuu Mista saisi ostettua naita tyhjia DVD-koteloita?nyt en tarkoita mitaan niin. miksi dvd:t pitaisi laittaa DVD-koteloihin ? miksei cd-kotelot kelpaa. BD-R, MC ja USB monistukset. Myymme myos tyhjia CD-R, DVD-R, BD-R levyja ja tyhjia C-kasetteja seka USB-muisteja seka erilaisia CD- ja DVD- koteloita.

27. Huhtikuu Yhteensa 18 kpl kaytettyja cd/dvd-koteloita. Melko siisteja. Ei juurikaan naarmuja. Muutama kirkas - suurin osa perinteisia mustilla sisuksilla. HC Import Oy maahantuo CD kotelot yrityksille ja yhdistyksille seka tavarataloihin ympari Suomen. Ohessa pakkauskohtaiset hinnat ja myyntierat. Suuremmille. TallennusTyhjat CD/DVD-levyt. Haun rajaus. Tuoteryhmat. CD (54). DVD (115). Blu-Ray (14). CD/DVD-kotelot (3). Valmistaja. Aidata (1). DELTACO (1). Tyhja Cd-kotelo slim, kirkas kansi musta tausta, pakkauksessa 25 kpl Yksittaisten CD/DVD-levyjen jarjestamiseen ja suojaamiseen. Kirkas kansi ja selka. Asiakaspalvelu. Hae. kirjoita hakusana Hae. Ostoskori on tyhja scriptspot_sitewide_nocheckout. Etusivu » CD/DVD -kotelot, puhdistus ja sailytys. 2. Toukokuu Jos ostas lahimmasta kaupasta tyhjia CD-r ja polttas ite, ja ostaisikin vain kotelot ja kansipaperit? Siita paastaankin kysmykseen: Myydaanka. Minulla on kasa tyhjia cd- ja vhs-koteloita. Tuli naet viikonloppuna siivottua vanhoja tallennuksia oikein kunnolla. Muutama cd jatkaa eloaan. Tyhja cd-kotelo slim, kirkas kansi musta tausta, pakkauksessa 25 kpl. Se on korkealaatuinen toimistotarvike, jonka toimitusaika on verkkokaupasta tilattuna 2- 3. CD-fodral. CD-kotelo. Biltema Logo. Biltema. Autoilu, MP, Veneily CD-kotelo. Tilaa 12 CD-levylle. Kestavaa pehmeaa muovia. CD-kotelo 23699. 3,49. €. Sitapa tassa mietin, etta tietaako joku mista sais tyhjia 2 cd-koteloita? Tassa tapauksessa tarkotan siis juuri tollasia peruskotelon kokoisia. Mista noita slim-koteloita saisi tilattua halvalla? Play that funky bass. Uutena ( siis lahinna tyhjia koteloita) ei taatusti saa tuohon hintaan. Toimistotarvike Juntunen Oy: Cd/dvd sailytys - Toimistotarvikkeet Paperituotteet Koneet, laitteet ja Kymmenen tyhjan CD-kotelon pakkaus CD- ja DVD-levyille. 16. Toukokuu Olipa kerran tyhja cd-kotelo, joka kaipasi elamaansa sisaltoa. cd%20kotelo% 20013a350-normal.jpg. Cd-kotelo muuttui ensin skrapatyksi tai. Videonauhoja, C-kasetteja, DVD- ja CD-levyja ja niiden koteloita, videonauhat, C-kasetit, DVD- ja CD-levyt ja niiden kotelot, varikasetit tyhjat aerosolitolkit.

Kansi Tyhja cd-kotelo slim, kirkas musta tausta 25kpl netista

Opas CD- ja DVD-kansien tulostamiseen suoraan oikeaan kokoon ilmaisella tyyppi alasvetovalikosta ja klikkaa sen jalkeen alapuolella olevaa tyhjaa aluetta. CD/DVD kotelo 4:lle levylle. Tyhja kotelo neljalle Cd-tai Dvd-levylle. leveys 14,5 cm korkeus 26 cm paksuus 2 cm. Luokitukset: Muut. Kustantaja/Jakelija:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.