tiistai 6. marraskuuta 2012

Tomtom multisport urheilukello

TomTom Multisport GPS-urheilukello - Keskisen Kello Oy

Ominaisuudet. TomTom Multi-Sport Cardio GPS-urheilukello toimii urheilulajisi mukaan juostessa kello nayttaa nopeutta, matkaa, aikaa, syketta, kaloreita. 14. Syyskuu Pari vuotta vanha TomTom Multi-Sport urheilukello. Loytyy toiminnot uintiin, pyorailyyn, juoksuun, juoksumatolle, freestyle esim. hiihtoon ja. 9. Heinakuu Toimiva ja hyvakuntoinen TomTomin Multisport Cadio rannekello. Kello mittaa pulssin suoraan ranteesta ja sisaltaa GPS:an. Kelloon mukaan.

Onko otsikon Tomtomista kenellakaan kokemuksia? Heikosti tuntui netista loytyvan mitaan kokemuksia tasta. Olisi sopuhintaan sellainen taalla. TomTom Multisport GPS-urheilukello on erinomainen laite niin juoksuun, uintiin kuin pyorailyynkin. Laite on varustettu isolla ja selkealla naytolla ja laitetta. TomTom Multi-Sport Cardio GPS-urheilukello rannesykemittauksella ja pyorakiinnikkeella (musta/punainen). Toimitusaika: ei tiedossa. 198,90 €. 201,80 €. TomTom Multi-Sport HRM+Cadence GPS-urheilukello sykevyolla - Pyorateline - Sykevyo - Poljinanturi - Korkeusmittari. Tuotekoodi: 132781. 17. Marraskuu Testisarja lahtee liikkeelle TomTom Multi-Sport Cardio urheilukellon testilla. Laitteen tarkeimmat ominaisuudet ovat sykkeenmittaus ranteesta. 22. Huhtikuu Juoksijoille suunnattu TomTom Runner ja pyorailijoille ja uimareille TomTomilta tulee kesalla juoksijoille suunnattu TomTom Runner -urheilukello ja TomTom Multi-Sport -mallin mukana tulee pidike, jolla kellon saa kiinni. TomTom Multi-Sport Cardio GPS-urheilukello sykkeenmittaus ranteesta pyoratelineella, sykevyolla, poljinanturilla ja korkeusmittarilla (punainen/musta). 349,90. Rekisteroityminen. 1. Osta TomTom Runner Cardio- tai Multi-Sport Cardio -GPS- urheilukello ja yli 60 €:n arvoiset juoksukengat 14 paivan sisalla toisistaan 27.3. 17. Huhtikuu Uusissa huippuohuissa TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -malleissa on iso naytto, monipuoliset koko ruutua hyodyntavat. 16. Syyskuu TomTom Multi-Sport Cardio mittaa sykkeen suoraan ranteesta ja se on kevyt ja ohut GPS-urheilukello isolla naytolla. Urheilukellossa on yksi. TomTom Multi-Sport HRM Dark 7. Alk. 179,00 ?. Katso halvin hinta. parhaimmaksi arvosteltu. TomTom Runner Cardio GPS Wa Alk. 179,90 ?. Katso halvin. Arvostelussa TomTom Runner Cardio – urheilukello juoksijalle pitkalla akkukestolla. Mobiili.fin Runner Cardion ohella yhtiolta on tullut Multi-Sport Cardio. TOMTOM MULTI-SPORT HRM+CADENCE, GPS-URHEILUKELLO + SYKEVYO. Kerro kaverille TOMTOM RUNNER GPS, URHEILUKELLO, uusi. EAN-koodi:

Rekisterointi - TomTom Joint Shoe

18. Huhtikuu Navigaattorivalmistaja TomTom on esitellyt kaksi urheilukellomallia, Runner ja Multi-Sport. Runner on suunnattu juoksijoille, jalkimmaisessa on. TomTom Multi-Sport Cardio mittaa sykkeen suoraan ranteesta ja se on kevyt ja ohut GPS-urheilukello isolla naytolla. Urheilukellossa on yksi monitoimipainike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.