perjantai 9. marraskuuta 2012

Riika ostokset

Riika – muotia, ostoksia ja arkkitehtuuria Matkaopas.info

25. Heinakuu Riika ja mita siella tapahtui ostoksista nyt puhumattakaan. Janskatimme Ninnin kanssa, etta mahtaako tullimies ottaa pois evasleipamme. 17. Toukokuu Kahden hengen lennot Helsinki-Riika-Helsinki ja majoitus kahdeksi yoksi. Ostoksia emme kuitenkaan halleista tehneet vaan jatkoimme. 13. Heinakuu Teimme eilen pienen ostoskeskuskierroksen taalla Riiassa ja eihan sielta ihan tyhjin kasin kotiin tultu. Suurin osa kiinnostavista vaateketjuista.

11. Tammikuu Riikassa on paljon suuria ja nykyaikaisia kauppakeskuksia, alla lueteltuna ne suurimmat. Taksit eivat ole kalliita mutta myos busseilla paasee. 18. Elokuu Latvian paakaupunkia Riikaa ei turhaan sanota Pikku Pariisiksi: vanhan kaupungin ostoskeskukset ja pikkuputiikit tyydyttavat kovimmankin. 19. Helmikuu Nyt tulee se varmaan kaikkien mielesta kiinnostavin osuus eli ostokset :D Yleinen hintataso oli Riikassa huomattavasti edullisempi kuin. Suurimmat ruokakaupat ovat Maxima ja Rimi, toimipaikkoja loytyy ympari Riikaa. Lisaksi Riiassa on kolme Prismaa seka Stockmann aivan Vanhan kaupungin. Riika on suomalaismatkaajalle edellen melko edullinen kohde, vaikka paakaupunki onkin muuta maata selvasti hintavampi. Paikallista ruokaa ja ostoksia on. 25. Kesakuu Moikka! Oon lahossa tassa kohtapuoliin Riikaan ja haluaisin loytaa uusia vaatteita syksyksi. Mimmoiset ovat ostosmahdollisuudet?. Valitse matkakohteeksi Riika, Baltian suurin kaupunki. Voit kayda ostoksilla moderneissa kauppakeskuksissa tai tinkia venalaismummojen myyntitiskeilla. 2. Heinakuu Eli siis lyhykaisyydessaan lahdemme lasten kanssa ensi viikonloppuna Riikaan, hotelli on varattu vanhan kaupungin alueelta, mielestamme. ETSI MATKA. HOTELLIT JA KOHTEET. AIKATAULUT. OSTOKSET. KOKOUS- JA RYHMAMATKAT. HYVA TIETAA. CLUB ONE Riika–Tukholma. Helsinki–. ETSI MATKA. HOTELLIT JA KOHTEET. AIKATAULUT. OSTOKSET. KOKOUS- JA RYHMAMATKAT. HYVA TIETAA. CLUB ONE Riika–Tukholma. Helsinki–.

Riika kutsuu shoppailemaan. Marjo Vuorinen. 9:00 7.1.2010. Madame BonBonin putiikissa kengat ovat paaosassa. Vain tunnin lentomatkan paasta Suomesta. 13. Kesakuu Posts about ostokset written by Riika V. going home tomorrow and it.s so lovely to see the little man again! We.re missing him so much. -Riika. Vilna vaiko Riika, se on jokaisen oma makuasia, kulttuuria loytyy varmasti kummastakin. Lainaa. Ilmoita. Ehdottomasti Vilnaan, siella on ostokset edullisia.

RIIKAAN vinkkeja? VKL lahto. Jurmala? Ostokset? Lapset?

Ostokset (0), Lennot liikenne (2), Vaarat ja ongelmat (2), Muita vinkkeja (4) Kavimme vappuna neljan paivan matkalla Riikassa ja vanhakaupunki tuli. 24. Lokakuu Myos marketeissa kannattaa kayda, ei varmaan kertaakaan saatu kauppaan jatettya kuutta euroa enempaa vaikka ostokset sisalsivat aika lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.