perjantai 16. marraskuuta 2012

Portit aidat

Aidat, portit ja oheistuotteet suoraan valmistajalta - Aidat,

22/05 Tama aita ei ole pelkastaan hieno. Se rajaa etu- ja takapihan toisistaan ja peittaa ”siivellaan” rumat jateastiat. Aidan siipiosa tukee samalla porttia. Takorautaportit ja -aidat. RUSTICA-takorautaosista voidaan rakentaa mm. rautaportteja tai muita perinteisia takorautarakenteita. Osittaisen konetaonnan. Kaava-alueilla aitaamisesta on usein maaraykset, mutta silti aidat voi yleensa Portissa voi toistaa aidan tyylia ja varitysta tai tehda portista aivan erilaisen.

Tarjoamme koristeellisia portteja ja aitoja seka kaiteita plus paljon muitakin terastuotteita kotiin ja kesamokille joko asiakkaan toivomusten mukaan. Aidat, portit,remontit,ymparistotuotteet jne. suunniteltuna ja asennettuna. Liukuportit. Liukuporttimalli aukeaa liukuen sivulle aidan viereen. Portti voi olla kasi- tai automaattikayttoinen. Lehtiportit. Lehtiportti voi olla yksi- tai kaksilehtinen. Kuuluvat oman suunnitelmasi mukaan valmistetut muototerasaidat seka Legi- teraselementtiaidat ja portit. Legi-aidat koostuvat verkkoelementeista ja erillisista. Vinyyliaidat ovat tukevia, kestavia ja lahes huoltovapaita. Niita ei tarvitse maalata , eivatka ne ruostu tai lahoa. Tarvittaessa vain pesu riittaa aidan siistina. Saher-Aidat Oy on 1987 perustettu aitausalan yritys. Paatuotteita ovat kudotut verkkoaidat, elementtiaidat, portit, puomit ja kone- ja laitesuojat. Aitaelementit, kaiteet, tolpat. Aita -ja suojaverkot. Portti- ja siltaelementit. Nurmikko. Jabon Nordic-sarjaan kuuluva, antrasiitinharmaa aidan tolppa. Pyoristetyt. RIISTAVERKKO, ELAINVERKKO, RIISTA AITA 200/17/30 teras 200cm x 50m rulla sinkittyVeroton 78,23 58,06 EUR Hinta 97,00 72,00 EUR lisaa ». UUTISKIRJE. Portti on CE-hyvaksytty kasikayttoisena tai koneellisena. Carousel pyoroportti Huoltopalveluliiketoiminta jatkuu Pur-aitin alaisuudessa Aita- ja Lue lisaa. Siirrettavat tyomaa-aidat rakennustyomaille, liikenteeseen ja teollisuuteen seka messuille Siirrettavat portti- ja aitatuotteemme sopivat niin rakennustyomaan. VS Turva-aidat Oy on monipuolinen aluesuojaamiseen keskittynyt yritys, joka on valmistanut aitoja ja portteja jo vuodesta 1987 lahtien. Tuotevalikoimaamme.

Juvan Puutarhasomiste maahantuo laadukkat ja kestavat Polargos aidat ja portit. Huolellisesti asennettu aita ja portti tuo taloosi viimeistellyn vaikutelman. Puomitek aidat, puomit ja portit seka muut aluesuojauksen ratkaisut teollisuudelle, kunnille ja kaupungeille. Tutustu!. Aidat. Aidat ja aitaelementit tarpeidesi mukaan. Lue lisaa » tuotevalokoimamme on laajentunut terasverkko rakenteisella turva-aidalla ja portilla Terasristikko.

AITAVERKKO, AITAELEMENTTI, VERKKOAITA, RIISTAAITA

A-Aidat Oy valmistaa liukuportteja alumiinista. Portin alaosassa on profiili, jonka sisalla liukupyorastot pyorivat suojassa lumelta ja jaalta. Liukupyorastot on. LUPIN - Aita ja portti. Lehtovuori jatkaa 50-luvulta alkanutta perinnetta ja valmistaa pihaportteja teraksesta. Materiaali on pitkaikainen ja kestava. Mallisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.