keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pieni olohuone

Kurkistus kotiin: olohuone Sisustus, sohva, bloggaajan

7. Huhtikuu Miten sisustaa haastavan muotoinen olohuone, johon pitaisi saada Pidan hilitysta sisustamisesta, jossa on kuitenkin hieman kontrastia. 4. Maaliskuu Tuo pieni lamppupoytakin nayttaa naissa kuvissa tosi pikkuruiselta vaikka on. En sita itse tajunnut aikoinaan kun meilla oli olohuone todella. Pieni huvila, jossa 1 makuuhuone, olohuone, keittio, sauna ja parvella 4 sankya + veranta. Kokonaiskayttoala 56m?. Keittiossa kaksiliekkinen liesi, jaakaappi.

16. Helmikuu En oikein osaa hahmottaa. Kaveri sanoi, etta on aika iso olohuoneeksi ja nykyajan taloissa olohuoneet on yleensa pienempia. Mies sanoi taas. 30. Joulukuu Kodin tuntu tanne tuli lopulta, kun sain olohuoneen lattialle maton - noin pieni asia voi tehda ihmeita! On muuten mahtavaa, etta kerrankin ei.

29. Maaliskuu Olohuoneen sisustaminen asettaa paljon vaatimuksia. Sen on tila, jonka tulisi samaan aikaan tayttaa kaikki arkiset tarpeet ja toiminnot, mutta. Tata ei voi kasittaa: tehdaan iso okt mutta olohuone on jarjettoman pieni! Niin, eiko voisi lohkaista jostain 10 lisaneliota olohuoneeseen, jossa nimenomaan. 25. Huhtikuu Tuleva viikko ja itse asiassa koko ensi kuukausi tulee olemaan meidan olohuoneessa tapahtumarikas. Viikko alkaa eraalla kuvauksella ja. Huoneistossa pieni olohuone, jossa mm. vuodesohva, takka ja tv. Erittain tilava ja hyvin varustettu keittio, ruokailuryhma kuudelle. Wc pesuhuoneen yhtey. Sohvapoyta olohuoneeseen. sohvapoydat Hauska pieni lasikantinen poyta, jonka jalka mahtuu useimpien sohvien alle, jolloin kannen saa sohvan viereen. Ilmeen saannollisin valiajoin. Erilaisilla tyynyilla se kay leikiten! Punavalkoinen Pieni Unikko, jota ikiklassikoksi kutsumme, hurmaa myos tyynynpaallisissa. Erilaisilla tyynyilla se kay leikiten! Varikkaana kukkiva Pieni Unikko, jota klassikkojen klassikoksi kutsumme, hurmaa myos tyynynpaallisissa. 11. Huhtikuu Kotimainen Interface esitteli huhtikuussa siron ja pienen Duna-sohvan, jonka muotoilusta vastaa tanskalainen Ole Tornoe Olesen (s. 1971). Shabnam tarvitsee apua nimenomaan olohuoneen sisustukseen. ruokapoyta tuoleineen seka pieni ja kaytannollinen musta olohuoneen poyta, Anne jatkaa. 18. Kesakuu Kayta lasitetun parvekkeen sisustamisessa luovuuttasi ja tee siita kesaksi ylimaarainen, pieni olohuone. Voit luoda parvekkeelle esimerkiksi. Pieni paivitys olohuoneesta. torstai 11. lokakuu,. Yksi syy, miksi niin innolla Hullujen paivien kuvastosta selailin sisustusjuttuja, on hieman eteenpain. Kaksi makuuhuonetta, keittio, olohuone ja sisaanrakennettu lasiveranta luovat kuusi sankya kolmessa huoneessa, pieni olohuone, wc, suihku ja pieni keittio.

Pieni Unikko -tyynynpaallinen - Marimekko.com

11. Toukokuu Meilla on melko pieni olohuone, ja arkku on tosi massiivinen. Se tekee olohuoneesta viela ahtaamman oloisen. Lisaksi arkku on liian korkea. 12. Maaliskuu Pieni, mutta ei huomaamaton multimedia-PC vaikka olohuoneeseen uudelle tasolle esimeriksi olohuoneen multimedia-PC kaytossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.