keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Parketti valkoiseksi

Parketin maalaaminen (Maalaustyot) - Rakentaja.fi

21. Syyskuu maalaisiko/lakkaisiko parketin valkoiseksi, kun se on niin kovasti muotiakin, mutta toisaalta valkoinen lattia on jo.niin muodikasta. etta on. 16. Maaliskuu Muutaman vuoden vanhaa parkettia ei tohdi lahtea vaihtamaan toiseen. oi oi oi miten kauniit kuvat ja kylla valkoinen lattia tekee paljon!. 26. Maaliskuu Parketin hionta ja maalaus valkoiseksi, noin 100 neliota. Lisaksi listoitus. Ajankohta viikko 19. Seuraavat tiedot on lisatty 26.3.2013 13:47.

28. Joulukuu Jos ne parketit on uutta klik-klak-parkettia, niin saisiko ne vain kerattya Oletusarvo on kuitenkin etta mita hyvansa valkoista ainetta siihen. 22. Elokuu En kuitenkaan pida yhtaan parketin savysta ja kuviosta. Vaihtoehdot ovat siis joko parketin vaihtaminen uuteen tai maalaaminen valkoiseksi. 19. Toukokuu Lattiat ovat tammilautaparkettia, asennettu noin 10 vuotta sitten. Lattioista pitaisi ” ajan hengen” mukaan saada valkoiset. Miten lattian maalaus. 70-Luvun omakotitalon olohuone sai uudet pinnat vuonna. Kattoon vaihdettiin uudet paneelit, lattiaan laitettiin parketti ja ikkunanpielet maalattiin valkoisiksi. 28. Elokuu Paatettiin maalata laminaatti valkoiseksi. Ja siis kylla, ihan Alakerrassahan meilla on maalattu parketti, samaisella betoluxilla. Laminaattiakin. Kaunis Elegance on Tarkettin hienoin parketti, jossa on upeat, leveat ja pitkat on saatavana kolme kuultovarjattya vaihtoehtoa: valkoinen, harmaa ja ruskea. 3. Syyskuu Parketin valkolakkaus tai -vahaus. Siistin ja hyvakuntoisen tumman parketin savyn muuttaminen valkoiseksi n.65m2 asunnosta (oh + k + mhx2). 3. Kesakuu Nyt vuorossa ennen ja jalkeen kuvia olohuoneesta, jossa hiljattain parketti sai valkoisen maalin pintaansa. Lattia on viela kuivumassa, mutta. 15. Maaliskuu Katsokaa tatakin kuvaa. kiva musta seinakin kaiken valkoisen keskella! Meilla on alakerran parketti huonossa kunnossa, jotain tartteis tehda!. 22. Maaliskuu Ystavani omakotitalossa hiottiin ja lakattiin vanha parketti. Me maalattiin merbau-parketti ihan vaalean harmaaksi, lahes valkoiseksi. PARADOR laminaatti edustaa alan ehdotonta huippua. Saksalainen PARADOR valmistaa erittain laadukkaita laminaatteja joille ominaista on kova. TRINITY kasinveistetty tammiparketti on Novafloorin ainutlaatuinen lattia. Kaytamme raakamateriaalina laadukasta saksalaista parkettia jonka kasinveiston. 24. Syyskuu Parketti valkoiseksi. Saimme tanaan valmiiksi Roopen huoneen lattian. Ajatus lattiarempasta on muhinut mielessa jo pitkaan ja innostus. “Lattian- ja seinanpaallysteliitto on valinnut Vuoden Lattiaksi Parketti Romanoff Oy:n urakoiman Helsingin Musiikkitalon lattianpaallystetyot. Perusteluiden.

Valkoisen talon arkea: Valkoinen parketti

25. Maaliskuu Pintakasittely esimerkiksi Parketti-Assa Lattialakalla. Parketti-Assa Petsilla saat lattioillesi sisustukseesi sopivan varin. Tuote on. 3. Huhtikuu Parketti tuntuu nyt paremmalta. Upean blogin Home White Home:n valkoinen laminaattilattia nayttaa myos tosi kauniilta. Kivaa viikkoa, outoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.