perjantai 2. marraskuuta 2012

Parketin maalaaminen valkoiseksi

Parketin maalaaminen (Maalaustyot) - Rakentaja.fi

12. Tammikuu selvaa, etta se on mahdollista toteuttaa parkettilattialle, joten urakka laitettiin suht nopeasti kayntiin. Vinkkina lattian maalausta suunnitteleville. ei kannata ohentaa Haaveilemani valkoinen lattia on viimeinkin valmis!. 19. Toukokuu Kirjoittaja Aihe: Parketin maalaus Betoluxilla (Luettu 3940 kertaa) Lattioista pitaisi ”ajan hengen” mukaan saada valkoiset. Miten lattian. 24. Heinakuu Tuttu maalasi tumman parketin valkoiseksi. Ilmeisesti se ei ole kovin ongelmallista. Kannattaa varmaan kayttaa vaan googlea apuna, silla aika.

15. Maaliskuu Nama ohjeet varmaan sopivat myos parketin maalaamiseen. Minahan (kunhan saisi meihelle iskostettua, etta valkoinen lattia on hyva!). 22. Elokuu En kuitenkaan pida yhtaan parketin savysta ja kuviosta. Vaihtoehdot ovat siis joko parketin vaihtaminen uuteen tai maalaaminen valkoiseksi. 28. Joulukuu Mieluisin vaihtoehto tyrmattiin. parketin tilalle ei saa laittaa laattoja. Oletusarvo on kuitenkin etta mita hyvansa valkoista ainetta siihen. 7. Lokakuu parketin maalaaminen valkoiseksi maalattu parketti, lankkulattia, lankkuparketti, timberwise. Sitten olikin vuorossa projektin mielenkiintoisin. 24. Maaliskuu Me maalattiin edellisen asunnon parketti valkoisella Betoluxilla ja oli Heippa, en uskaltaisi portaiden maalauksesta viisastuneena laittaa. 26. Maaliskuu Parketin hionta ja maalaus valkoiseksi, noin 100 neliota. Lisaksi listoitus. Ajankohta viikko 19. Seuraavat tiedot on lisatty 26.3.2013 13:47. 22. Maaliskuu Meilla kotona hiottiin ja maalattiin valkoiseksi. Hyva tuli ja helppo Me maalattiin merbau-parketti ihan vaalean harmaaksi, lahes valkoiseksi. 28. Elokuu Paatettiin maalata laminaatti valkoiseksi. Ja siis Parketti maalattiin aikanaan kolmeen kertaan. Ja niin joo, talta se naytti ennen maalausta:. 12. Kesakuu Mosaiikkiparketin maalaus valkoiseksi. Parketin paalle nimenomaan valkoista Parketin maalaaminen Betoluxilla kiinnostaisi myos…. Mosaiikkiparketin hionta ja maalaus (valkoiseksi), pinta-ala n.100m2. Kohde sijaitsee Parketin hionta ,yli kittaukset maalaus 2 kertaa yli 30,-m2 sis alv 23%. 60m2 kokoisen alueen parketin hionta ja maalaaminen valkoiseksi. Kuvassa alkuperainen tammiparketti ja vieressa toivottu lopputulos. Esimerkkina CELLO. 18. Helmikuu Joku taloudellinen DIY-nainen oli ostanut mahdollisimman edullista parkettia ja hionnan jalkeen maalannut sen lattiamaalilla valkoiseksi. 13. Helmikuu Parla parketti, 80-luvulta ihan hirvean nakoinen.Muija haluais, etta se maalattais valkoiseksi.Oli katsonut Pienta pintaremonttia-ohjelman j. 13. Tammikuu se helpoin vaihtoehto olisi laittaa laminaatti parketin paalle mutta. lattian hiominen ja maalaaminen betoluxilla valkoiseksi. tahan ajatukseen.

Uudempi teksti - Projekti Verkaranta

70-Luvun omakotitalon olohuone sai uudet pinnat vuonna. Kattoon vaihdettiin uudet paneelit, lattiaan laitettiin parketti ja ikkunanpielet maalattiin valkoisiksi. 3. Lokakuu Nyt siis operaationa on ollut parketin hiominen ja sen maalaaminen valkoiseksi. Paatimme kuitenkin testata ensin Betolux- lattiamaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.