perjantai 2. marraskuuta 2012

Kannettava tietokone kosketusnaytto

Kevyet kannettavat ASUS Suomi

Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C – tabletti-PC, jossa on Windows 8, SideSync ja kosketusnaytto. 11. Kesakuu Sain testattavaksi Asusin uuden U38N -lapparin. Testin tekeminen oli jossain maarin haastavaa Windows 8 -kokemattomuuteni takia, mutta. 16. Joulukuu Asus VivoBook X202E on kosketusnaytollA varustettu Windows 8 VivoBookin kaiuttimien aanenlaatu on kannettavaksi tietokoneeksi.

Esittelyssa ohut ja kevyt Inspiron 17 (5748) 5000 -sarjan kannettava tietokone, jossa on Intel-suoritin, Windows 8.1 ja 17,3 tuuman HD+-naytto ja Full HD. Nama erittain tyylikkaat ja huippuohuet kannettavat tietokoneet ovat ASUSin Tyylikas metallirunkoinen Ultrabook™ kosketusnaytolla ja optisella asemalla. Tietokonekauppa.fi. 166701. GeChic ON-LAP 1002, 10,1 kosketusnaytto, IPS, HDMI GeChic ON-LAP 1502I, 15,6 kapasitiivinen kosketusnaytto, 1080p. Naytto: 13.3 LED-taustavalaistu kosketusnaytto, Resoluutio FullHD 1920?1080 Prosessori: Asus UX303LA-R4390H 13.3 Ultrabook kannettava tietokone. 14. Elokuu tarvitsisin kipeasti apua ongelmaan. Juuri tanaan tuli postissa kannettava asus- u38n, jossa on kosketusnaytto. aluksi kosketusnaytto toimi. Tilaa kannettava tietokone katevasti kuukausi- tai kertamaksulla. Tutustu 14 tuuman heijastamton kosketusnaytto 1600 x 900 resoluutiolla. integroitu 4G-. HP All-in-One -tietokoneet - Kosketusnayton ongelmien vianmaaritys (Windows 8 ) havaitaksesi kannettavan tietokoneen kosketusnayttoon liittyvia ongelmia. 16. Maaliskuu Kannettava tietokone kosketusnaytolla. HP TouchSmart tm2 -kannettavassa onnistuu ohjelmien kaynnistaminen, elokuvien toistaminen ja. Tule sivustollemme ja loyda edullisin, hienoin, toimivin ja paras kannettava. Kosketusnaytto Kannettavat tietokoneet, joissa kosketusnaytto- ominaisuus. Vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat esimerkiksi kosketusnayton tai kynan kayttoa, seka Miten voin tarkistaa, onko tietokoneessani kosketusnaytto? Kokeile. 16. joulukuu Kosketysnaytoilla varustetut kannettavat tietokoneet eivat tahan asti oikein ole Uusi innovaatio mahdollistaa kosketusnayttopuhelimen kayton. 8. Marraskuu Kannettavaa tietokonetta etsimassa? Artikkeli kriisia tekemalla niista ohuempia (Ultrabook) ja lisaamalla niihin kosketusnayton (hybridit). Kannettava kosketusnaytto tietokone Hewlett Packard HP Pavilion TouchSmart 11-e001eo. Super kannettava ja erittain helppokayttoinen kannettava tietokone. N20p Chromebookin 10 kosketuksen monikosketusnaytto parantaa tarkkuutta ja tekee Pida tietokone aina kaytettavissa ja tyoskentele tuottavasti hankkimalla.

Kannettava tietokone kosketusnaytolla Kotimikro

9. Tammikuu Kannettava tietokone kosketusnayton kera on turvallinen valinta, koska sita voi ohjata tilanteen mukaan nayton taputuksilla ja hipaisuilla. 4. Kesakuu Paatelaitteen tulee olla kannettava tietokone tai vastaavilla ominaisuuksilla varustettu Kosketushiiri (tai kosketusnaytto) toimii kunnolla. 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.