torstai 6. syyskuuta 2012

Muurame hoitotaso

6. Maaliskuu Poydan laatikosto oli ihan ensimaiseksi hoitopoytana (muuramen hoitotaso sen paalla) Ovat hintavia, mutta laatu ja kestavyys on omaa. 11. Marraskuu Oltiin jo aiemmin ostettu Huuto.netista Muuramen aiemmin tuotannossa ollut hoitotaso, joka menee Kolmonen-laatikoston paalle. Ja Kolmonen. 16. Syyskuu Kaikki uutuudet, jotka Muurame esittelee Habitaressa, valmistetaan Suomessa. Millan kaveri on MOLLA-hoitotaso, joka sopii 52 cm levean. 24. Heinakuu Hoitopoytana Muuramen taso laatikostoineen, piparkakkukangas PMK, Itsellani on vauvana ollut muuramen hoitotaso, aiti aina muistaa. Muurame hoitopoyta, sisaltaa Molla hoitotaso, TuplaModuli, sokkeli, Molla pehmuste ja Molla pehmustee paallisen. Myymalamalli kappale. Lisatietoja saa. 31. Lokakuu Millan kaveri on MOLLA-hoitotaso, joka sopii 52 cm levean Moduli-laatikoston Muurame on hyva esimerkki aina ajassa olevasta designista. Piccolo on Muurame-moduuleista pienin, vain 26 cm levea, joten se sopii ahtaisiinkin paikkoihin. Milla on Muuramen uusi pinnasanky ja Molla hoitotaso. 21. Elokuu Hoitotaso = H. Perustaso = P. Jyvaskyla, PELA Jyvaskyla. H. Jyvaskyla. H. Jyvaskyla. H. Muurame. H. Tikkakoski. P. Kaakkoinen sektori, PELA.

Koneet kayntiin ja pullat uuniin: Hoitopoyta

27. Maaliskuu Meilla oli hoitotaso itse nikkaroituna pinnasangyn jalkopaahan laitojen. Meilla oli ennestaa Muuramen laatikostoja, joten ostettiin siihen. Myytavana kaytetty mutta tosi hyvakuntoinen Suomessa tehty Pikkupuu-hoitotaso. Hoitotason voi kiinnittaa Muuramen laatikostoon tai kaappiin (myytavana.

Novita Oy - Neulemalli: Miehen v-aukkoinen neuleliivi

Great Girls -malliston avomallinen neuleliivi. Edessa taskut. Takapituus koossa L/ XL on 90 cm. Tuotenumero: 2150562. Materiaali: Akryyli 75% Polyesteri 23%. Neuleliivi. 5,00. 29,95. Great Girls -malliston hihaton neuleliivi. Takapituus koossa XL noin 78cm. Tuotenumero: 2000018. Materiaali: Viskoosi 80% Polyamide. Part Twon rento neuleliivi on neulottu loyhasta puuvillasekoiteneuloksesta ja se tuo rouheaa maskuliinista ilmetta asuun. Liivissa on pitka malli, holkkihihat ja.

Etnotyylinen neuleliivi CASUAL Esprit Online Shopista. Loyda monia erilaisia malleja ja vareja unelmatyyliisi Espritilta!. Koko, S, M, L, XL, XXL. Valmiin neuleen mitat (cm). vartalon ymparys, 104, 112, 120, 128, 136. slipoverin pituus, 64, 66, 68, 70, 72. Langan menekki (g). Suurisilmainen neuleliivi EDC Esprit Online Shopista. Loyda monia erilaisia malleja ja vareja unelmatyyliisi Espritilta!. Naiset, Neuleliivi €24,95. Hihaton neuleliivi, avoin malli. Koon XS/S pituus on 67 cm. Normaali istuvuus. Klassinen malli, V-paantie. Keskiselan pituus koko C38/40 n. 58cm. Neulo Sanna-neuleliivi, joka lammittaa mukavasti selkaa mutta ei hihattomuutensa ansiosta hiosta.Malli: Tekstiiliteollisuus.Koko: XS (S) M (L) XL ( XXL).Val.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.