torstai 24. toukokuuta 2012

Valiovia

Helmililja: Listoitusta ja valiovia

10. Elokuu Vanhoja valiovia vahvoilla karmeilla ja puurunkoisilla ovilla. Pinta silea kovalevyrakenne. Koko 92 x 192 cm (karmin ulkomitta)WC:n ovi 67 x 92. 26. Elokuu Myydaan viilupintaisia huullettuja valiovia ilman karmeja. Ovia on 3 kpl 200x74 ja 1 kpl 200x61. Hinta 10 e / kpl. Valiovien maalaus. Pieni pintaremontti menossa ja valiovet kaipaa uutta varia? Ala huoli, vanhat valiovesi seka kaikki perusvalkoiset uudet valiovet voidaan.

1. Maaliskuu Valiovia. Raksakuulumisia talla kertaa paivittelen mummolasta. Isompi neiti meni mummon kanssa paikkareille ja pienempi yrittaa nukahtaa. 28. Maaliskuu Listoitusta ja valiovia. Kiitos kaikille edellisen postauksen tsempeista! Olen saanut useita yhtyedenottoja ja viesteja oveen liittyen. Jopa kaksi. 28. Heinakuu 1960 valmistuneeseen taloon tehdyt valiovet 7 kpl ja pikkuruinen vessan ovi, kaikki karmeineen. Valiovien karmit 88 x199, vessan ovi 68 x 199. 1. Toukokuu Palo-ovia, valiovia, rumia ovia, hienoja ovia Mainitsin jossain aiemmassa postauksessa, kuinka vaikeaa on loytaa EI15-paloluokan ovea. Meilta saat valiovia ja sisaovia perus laakaovista perinteisiin peilioviin ja tyylikkaisiin piilosaranallisiin oviin seka parioviin ja lasioviin. Myymme sellaisien. Elikkas kampassa olisi kaksi valiovea jotka pitaisi kunnostaa/ostaa uudet. Ongelmana on se, etta ovet ovat noin 60 cm leveat, ja en ole mistaan noin. 1. Huhtikuu Valiovia, parrujen maalausta jne. Viimeisetkin lattialevyt saatiin paikoilleen. Miehet asensivat valiovet ja rakensivat kaiteen portaisiin. Valiovia alkaen EUR 40. Meilla on 172 ilmoitusta koti / valiovia sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Olen erikoistunut aitojakoisten massiivipuuovien suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistan kauniita ja viimeisteltyja ovia jotka kestavat kayttoa ja muotitrendeja. 14. Lokakuu Porvoon Puutyo Oy, sisaovi, sisaovet, sisaovia, valiovi, valiovia, valiovet, Porvoo Helsinki Vantaa Espoo Uusimaa. 12. huhtikuu 3 kertaiset ikkunat 84 rakennetusta talosta. Ulkopuolella ristikot 5 kpl 1190x1490 1 olohuoneen tuplaikkuna Hinta: Euro. 26. Tammikuu Valiovien vaikea valinta. Valioviasiaa on puitu, kilpailutettu ja pohdittu useampaan kertaan jo viime kevaasta lahtien. Asia on jaanyt auki vaikka. Purettuja peiliovia, valiovia, ulko-ovia, taiteovia, lasiovia, pariovia HUOM! Kaikkia tuotteita ei ole kuvattu nettisivuille. Lisaa valikoimaa loydat liikkeestamme. Massiivipeiliovia ja lasillisia pariovia. Valmistamme valiovia myos erikoismittojen mukaan. Tama palvelu kohdistuu lahinna saneerauskohteisiin. U =0,81-1,0.

Valiovia, koti - Ilmoitusopas.fi

19. Syyskuu vieras Vieras. olen itse kirvesmies (3v) ollu alalla niin valiovien asennukseen ja kasaamiseen menee n.15min per karmi ja ovi paikoilleen. Maalaamme myos kaapiston- ja valiovia. Ideoita loytyy TASTA. Tassa hieman esimerkkeja. valksivuv musta-valko. Huonekalujen kunnostukseen ja entisointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.