tiistai 29. toukokuuta 2012

Suomalaista muotoilua

Uusi aika -verkkonayttely

11. Syyskuu Habitare-messujen yhteydessa jarjestetaan ValoLight, joka on erikoistunut valaisimiin ja valaistukseen. ValoLight-tapahtuma tarjoaa koti- ja. 31. Toukokuu EMMA - Espoon modernin taiteen museon museo- ja verkkokauppa nostaa tana kesana esille erityisesti suomalaisia designhelmia. Laatu, toimivuus ja mukavuus ovat innovatiivisen tuotekehittelymme perusarvoja.

5. Syyskuu suomalaista muotoilua - vaneriset Riemu-magneetit. Nyt loytyi mageet magneetit, jotka matsaavat skandinaaviseen sisustukseen. Nuapurissa. Muotoilua promovoitiin aktiivisesti ja Suomi nousi toisen maailmansodan Malliksi suomalaiselle asuntosuunnittelulle tuli ruotsalainen kansankoti-aate, jonka.

4. Huhtikuu Ihastuin itse erityisesti noihin veikeisiin vaaterekkeihin, jotka ovat aarimmaisen pelkistettyja muotoilultaan, mutta silti niissa on jokin juju. 9. Heinakuu Arvotaan suomalaista muotoilua ~ pastellipisaroita. Laitetaapas kesalomani kunniaksi kiva arvonta pystyyn. Arvonta toteutetaan yhteistyossa. Suomalaista muotoilua sisustusarkkitehti Jackpoint Oy. Toteutamme mm. Ulkokalusteet, Puutarhakalusteet, kesamokin kalusteet. 11. Helmikuu Tukholmassa jonotettiin katsomaan suomalaista muotoilua. Suomalainen muotoilu sai loistavasti nakyvyytta Stockholm Design Weekilla. Heijaa on suomalaisen muotoilun ja taideteollisuuden kehto, keinu ja keinuttaja. Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperasta ja korostaa suomalaisen aineettoman tyon merkitysta Suomen. 10. Syyskuu Suomalaisen tyon liitto / Pentagon Design Yritykset, jotka arvostavat enemman muotoilua tahtaavat kansainvalistymiseen tai arvostavat. 21. Elokuu Suunnittelukilpailu ja pilottihanke tapahtumaruokailun kehittamiseen pakkausmuotoilun avulla -hankkeessa yhdistetaan suomalaista muotoilun. 7. syyskuu Habitaressa ollenkaan, mutta haluaisin taman designviikon kunniaksi nostaa esiin suomalaista muotoilua. Sydamen asiani on tukea.

21. Syyskuu taman viikon ajan. Miten suomalaiset ottavat vastaan suomalaista muotoilua ja mitka arvot ovat Juhanille tarkeita tuotteiden luomistyossa?. Itsenaisten suunnittelijoiden muotiin ja muotoiluun keskittynyt luova konseptiliike Paloni vie suomalaista osaamista maailmalle. Palonin pop-up-kauppa Ivana. Saunatuotteet ovat loistava liikelahja tai merkkipaivan lahja. Lue lisaa sivuiltamme kasityotuotteistamme!.

Design from Finland Suomalaisen Tyon Liitto

Myymalamme tarjoaa raikkaita ideoita lahjoiksi, seka kotisi sisustukseen. Korupajassa loihdimme toiveittesi mukaiset uniikkikorut arkeen ja juhlaan!. Timantti on kotimainen kalustesarja, jonka suunnittelu ja valmistus perustuvat hyvaan suomalaiseen muotoiluun ja kestavaan laatuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.