torstai 26. tammikuuta 2012

Kattomaali

26. Tammikuu Tayshimmea valkoinen kattomaali. Nordsjo Bindoplast 3 kaytetaan kuivissa sisatiloissa mm. betoni-, rappaus-, tasoite- seka. Kauppanimi. Maalarin KATTOMAALI 5. Tunnuskoodi. Reach-rekisterointinumero. 1.2. Kemikaalin kayttotarkoitus. 1.2.1. Kayttotarkoitus sanallisesti ilmoitettuna. Iso Metal Primer WB TUOTEKUVAUS: Metal Primer WB on vesipohjainen ja korroosiota estava pohjuste peltikatoille ja teraslevyille sisa- ja ulkokayttoon. Varitukku Oy: Varisilma Kattomaali tuotekuvaus RakennusFakta.fi - tasmatietoa rakennusmateriaaleista, tuotteista ja alan yrityksista. Tikkurila Siro himmea kattomaali 9L. Myydaan. Ilmoittaja: Sofia. Ilmoitus jatetty 2 syyskuuta 18:28. Tikkurila Siro himmea kattomaali 9L. Kaikki kuvat. Kartta.

18. Joulukuu VARISILMA KATTOMAALI 3:lla voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. MaalausRYL:n mukainen. Myyn ISONIT KATTOMAALI, osasto Rakennustyot ja remontointi, Rakentaminen, ilmoitus 37514658. Pohja/kattomaali Tela 3 9 l. Ei hintatietoa Tikkurila Siro 2 Ap 9l Pohja-Ja Kattomaali. Ei hintatietoa Tikkurila Siro Himmea Ap 18l Kattomaali. Ei hintatietoa.

VM Kattomaali 5

21. Maaliskuu 2004 Kattomaali on yleensa ihan samaa maalia kuin muutkin lateksit, mutta kattomaali on aina savyltaan himmea (mattaa). Halvalla paasee kun. 2. Heinakuu Kaupallinen kampanja, yhteistyossa Rautia. Palataanpas taalta reissunpaalta hetkiseksi kotomaahan, ja juuri lahtoa edeltaviin tunnelmiin.

Lednauhat - LedStyle

Taalta monipuolinen valikoima lednauhoja ! Saatavana paljon eri pituuksia ja vareja. Monia kayttokohteita esim: -auton sisustavalo/paivavalo. Suosittu Lumistrip LED-valonauhamallisto on paivittynyt. LED-nauhat, alumiinilistat, LED-virtalahteet ja tarvikkeet verkkokaupasta. Toteuta valaistus LED-nauhalla edullisesti. Tule, tutustu ja tilaa!.

LED NAUHAT. Laaja valikoimaina a LED-nauhoja aina 3000lm/m asti. Tehoina: 4,8w/m -34w/m. IP suojatut nauhat ovat silikonipinnattuja, ei kovetu eika kellastu. Taalta lednauhat ja muuntajat. 1210SMD Lednauha 30cm. 4.90€*. *(sis. 24 % alv) 9.15€. Saastat: 4.25€. 1210SMD Lednauha 30cm. 5 eri varivaihtoehtoa. Liikelahjat ja yrityslahjat. LED-valonauhat. LED-nauhat. Muuntajat / Virtalahteet. Tarvikkeet. Katso uusimmat! Bitcoin accepted here. LED-nauhat. Upeat LED-nauhat edullisesti suoraan maahantuojan verkkokaupasta. Asennus kestaa vain 2 minuuttia. Tutustu valikoimaan. LED-nauhat. PowerLed LED nauhojen kanssa valaistuksessa on vain mielikuvitus rajana. Nauha muodossa LED valot tarjoavat uusia mahdollisuuksia tilojen. Led-nauhat soveltuvat monenlaisten kohteiden valaistukseen. Led-nauhalla saat hyvan valaistuksen ja pienen energiakulutuksen. Klikkaa: valaisinidea.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.