tiistai 24. tammikuuta 2012

Mustat saunan lauteet

Saunan savytys Tikkurila Supi-saunavahalla savy Hiili - Oma

Tikkurilan Supi-saunavaha on luonnonvahaa sisaltava suoja-aine sisakayttoon. Vahaa voidaan kayttaa kaikkiin saunan puupintohin kuten lauteisiin. Verus-laude on laude-elementti, josta voi koota haluamansa saunan. valmiiksi kelon harmaaksi, mutta saatavilla on myos mustat tai puuvalmiit vaihtoehdot. 31. Tammikuu Silla saa kasitella seka seinat, katon etta lauteet, ja vahaan saa varia Ja ei muuta kuin hakemaan kaupasta yksi purkki valmista mustaa ja.

Saunan lauteet uusiksi Liberon Kuultomaalilla 250ml Saunan kasittely spriikuultomaalilla Liberon Kuultomaali 250ml 003418 Mustanharmaa, 9.50 €. 15. Huhtikuu Saunan valaistus on tosi huono ja kuvat ovat melko mustia tai sitten Meidan lauteet olivat aika vanhat, joten Supi imeytyi aika hyvin ja. 4. Syyskuu Eilen ryhdyin tuumasta toimeen ja aloitin saunan pintojen kasittelyn. Sita olikin Nyt on lahes mustat seinat ja vaaleat puiset lauteet. Olen kylla. Mina haluaisin mustan saunan, kuvissa se on todella upean ja eleganttisen nakoinen. Tikkurilan supi saunavahalla onnistuu lauteiden ja paneelien varjays. 29. Kesakuu Kyseessa oli siis rivitaloasuntomme saunan maalaaminen sisalta. Molemmat lauteiden maalaaminen (Supi saunavaha - Tikkurila/ musta). 1. Elokuu Mutta koska meidan sauna on suhteellisen pieni, pelkaan tumman Valkoiset seinat ja mustat lauteet,juuri kuten ajattelinkin. aaah valoisaa. 21. Huhtikuu Alunperin haluttiin taysin mustavalkoinen sauna: valkoiset kaakelit seinaan ja mustat lauteet. Kaakeliajatus kariutui siihen, etta niiden laitto olisi. 27. Toukokuu Jostakin syysta kuvittelin saunan maalaamisen olevan helppo ja nopea. Ma mietin aluski, etta vaaleat seinat ja mustat lauteet, mutta en sitten. Saunan lauteet -tuoteryhman tuotteet loydat edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 114 tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin!. 16. Tammikuu Otetaan pari purkkia mustaksi savytettya saunasuojaa ja ryhdytaan hommiin. Lauteet jattaisin vaaleiksi, tummat laudeliinat vaan kehiin!. 19. heinakuu Kasittelimme haalistuneet lauteet uudelleen 2 vuoden jalkeen mustalla Supi- saunavahalla. Pinta hiottiin ensin kevyesti, jonka jalkeen tietenkin. 17. Lokakuu Kotimme kylpyhuone ja sauna ovat valko-tummaharmaa/musta sauna,supi, saunavaha,valkoinen sauna,mustat lauteet,musta-valkoinen. 5. Tammikuu Saunan kosteus ja kuumuus asettavat lauteet kovalle rasitukselle. Huolellinen kunnossapito pidentaa lauteiden elinkaarta ja pitaa saunan. Haapa saunat. Haapa kovera lauteet 2. Harmaaksi varjatty haapa sauna. Kovera laude. Varjatyt mustat haapa lauteet. Kovera laude. valkovahattu lauteet.

Maailman Paras Paikka: Saunan vaalennus!

17. Maaliskuu En tieda tuleeko meille mustaa kiuasta, mutta lauteet ovat tummat kuitenkin. Saunan suunnittelussa aloitimme siita, etta haluamme nahda. Kavin tannaa Lardellassa (Nakkilassa) ja sialla oli lauteet vahattu ruskeeks Rubio Aika mielenkiintoista laittaa saunaan mustat lauteet, liekko otettu mallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.