maanantai 30. tammikuuta 2012

Vanha pinnasanky

2. Toukokuu Viimeinenkin vauva kasvoi taaperoksi, ja vanha pinnasanky kavi tarpeettomaksi. Toisaalta haikeaa. toisaalta tuntuu hyvalta siirtya uuteen. 3. Huhtikuu Mun vanha Muuramen pinnasanky on pituudeltaan vain 110 cm, ja se on kaymassa auttamatta pieneksi. Aattelinkin nyt ikuistaa tanne blogiin. 24. Heinakuu Meilla oli kaytossa jalkikasvulla miehen vanha sanky, omani Tuollainen pompula pinnasanky mullakin oli pienena, enon vanha. Muistan. 26. Elokuu Enska sai J:n tadilta vanhan pinnasangyn lainaksi ja. olen siihen ommellut petivaatteita. Pinnasanky on alkuperaisessa varissaan ja. 20. heinakuu No nyt on pinnasanky koottuna Minia varten, pohja nostettu Koska myin vanhan reunapehmusteen mukana myos verhon niin uusi oli. 22. Heinakuu Paaty on irronnut,mutta taytyy korjata.Tassa on puolisoni nukkunut ensimmaiset vuotensa :O). Vanha patakaappi. Lihatukki. vanha kassakone. Muurame vanha vanha pinnasanky+patja. Maalattu itse valkoiseksi. Vaatii vahan laittoa. Yksi pohjalevyn ruuvin vastakappaleen kierteista meni rikki purkaessa. 7. Tammikuu Tyton vanha pinnasanky on mummolan vintilla, se on kuvasta poiketen koivun varinen. Meilla on Ikean Malm-lipasto kuudella laatikolla, sinne.

Plussaa ja miinusta: huhtikuuta

12. Elokuu pinnasanky nurkkaus. Vanha Muuramen pinnis odottaa nukkujaansa ja hoitolaukku kayttotarkoitustaan. Molempaiset edullisesti kaytettyna. 25. Huhtikuu Pinnasanky on pidempaan kaytossa kuin kehto, joten siina Meilla oli vanha korisanky, mutta vauva mahtui siihen muistaakseni vain 4kk.

Psychosis Overdose: Mood: stressed

Vaalennus. Kevytvarit. Kestovarit. Raidat. Ombre. Merkki. Prodigy. Preference. Casting Creme Gloss. Excellence Creme. Feria by Preference. Hiustenhoito. Preference Blondissimes sopii taydellisesti sinulle, kun haluat vaalentaa luonnollista variasi tai tehda varinpoiston. Viilea platinanvaalea savy, saihkyva kiilto. 9. Joulukuu Hiusten vaalennus ei ole varjays, vaan kasittelyssa poistetaan hiusten luonnollinen seka mahdollisesti lisatyt L.oreal Paris Feria Preference.

21. Joulukuu L.Oreal Paris - ja Garnier -hiusvariasiantuntija Sirpa Vari peittaa ensimmaisia harmaita ja vaalentaa hiuksia noin yhden asteen verran. 18. Maaliskuu Loysin mahtavan uutuustuotteen nimelta Loreal Paris Preference Blondissimes Extreme Tunnisteet: hiukset, hiusvari, loreal, vaalennus. 19. Toukokuu L.oreal Sunkissed Jelly hiusten vaalennusgeeli. Onkos kellaan jo kokemuksia tasta tokotista, joka lupaa vaalentaa vaaleita/vaaleahkoja. 17. Toukokuu Henna-varjattyjen hiusten vaalentaminen: viimeinen etappi L.Oreal Paris Prodigy –hiusvari. Olen aina jotenkin rakastanut punaisia hiuksia. 27. Marraskuu http://www.cisionwire.fi/l-oreal-finland-oy/r/l-oreal-paris-preference-- hiusvariuutuudet--platinium-vaalennus-ja-pastel--hoitava-savyte,c9327659. 22. Tammikuu Taman jalkeen varinpoisto vaalentaa punapigmenttia asteittain niin, etta L. Oreal Paris.n Casting Sunkiss Jelly -vaalennusgeeli vaalentaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.