tiistai 31. toukokuuta 2011

Roskakatoksen teko ohje

Tuotemerkki: Tammiston Puu. Tuotenumero: TAM-A1150R. Korkeus: 2000.0 mm. Syvyys: 900.0 mm. Leveys: 900.0 mm. Vari: Ruskea. Pintakasittelyohjeet. 25. Kesakuu Joku rakentaa roskakatoksen siihen samaan rytinaan talon kanssa edullinen roskakatos roskiskatos rakentaminen ohje malli teko-ohje tee. 9. Helmikuu Ohje vastaaville tyonjohtajille erityista palotarkastusta varten. Erityinen palotarkastus on rakennustyomaalla ennen rakennuksen. Tyoohjevideot. K-rauta on kansainvalinen sisustajan, remontoijan ja rakentajan rautakauppa. Meilta saat rautakaupan ykkosmerkit ja parhaat rakentamisen. Leiviska, Tatu: Roskakatoksen rungon valmistus. Malmikivi, Jani:. Varjo, Tommi : Autotallin rungon tekeminen, seinien panelointi ja sisakaton teko. Virtanen. Kasausvideo. Arkkupenkin kasausvideo. Hiekkalaatikon kasausvideo. Hirsipuuvaja 9.9m3 kasausvideo. Keinun kasausvideo. Ohjeet perustusten tekoon. Liitetiedostot. EISTE Roskakatos, Juuan vankila (pdf, 0.08 Mt). ESITE Roskakatos , Juuan vankila (pdf, 0.08 Mt). Julkaistu 22.7.2015. Sivun alkuun |. Tulosta. Roskakatos. Jatekatos. 08.10.2015 21: Roskakatos. Jatekatos. Roskakatos. Jatekatos. Roskakatos hirresta. 02.10.2015 15: Roskakatos. Jatekatos.

Eilista paistoa: Tee itse roskiskehikko lavakauluksista

RAKENNUSVALVONTAVIRASTO. JATEJARJESTELYT PIHOILLA JA. JATESUOJIEN RAKENTAMINEN. Ohje, maaliskuu. Korvaa ohjeen maaliskuu. Lisatietoa saunajakkaran teko-ohje. Tulokset 8 eri hakukoneesta!.

Go Eve Go: Tama ei ole fitnessblogi

26. Maaliskuu Rankasti koulukiusattu Emilia Korhonen sai nayttaa kiusaajilleen, ettei lannistunut. Vaikka kaunotar hehkuu hoikistuneena, hyvan itsetunnon. 19. Heinakuu Nama seuraavat kuvat ovat lukioajoiltani (2008-2011) ja painoa oli 82 kiloa. Oon aina ollut roteva hartioistani, mutta tuolloin olin jo iso ja lihava. 8. Joulukuu Vanhempi kuva on otettu 4.8.14 eli olin aika lailla lihavimmillani silloin. Uudempi on vahan yli viikon vanha. Kiloissa kuvilla on eroa noin -12 kg.

11. Elokuu Ainakaan kukaan ei ole kuvien peraan kysellyt (mika sinansa oli helpotus), vaikka sporttikuva-postaussarja loppuikin ekoina kuukausina kuin. 16. Kesakuu Kylla, blogi alkoi aikoinaan puhtaasti laihdutuslahtokohdista ja johti Blogin historiassa on paljon postauksia mm. before-after -kuvista ja. 28. Marraskuu Kavin niita lapi ja nyt tulee kuvia aikajarjestyksessa vuosien varrelta. Kuvassa olen juuri aloittanut lukion. Laihdutus vaan jatkui ja jatkui. 14. Huhtikuu Niin ja pahoittelut kuvien juhlatunnelma :D Eipa se kamera ole Tunnisteet: ennen ja jalkeen, kehitys, kuvia, laihdutus, laihdutus 20kg. 9. Toukokuu Nayttavat isommilta annoksilta kuvissa kuin todellisuudessa. Lueskelen myos paljon muiden laihdutusblogeja ja se auttaa tsemppaamisessa. Hammastellen katselen kuvaani peilista. Olen nyt laihtunut 25 kiloa ja naytan aika erilaiselta. Kateni eivat tunnista ruumistani. Nilkat ovat sirot, tunnen lantion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.