maanantai 30. toukokuuta 2011

Anttila valaisimet

TIP riippuvalaisin Tapio Anttila - Kera Interior

Kera Interior Trek -riippuvalaisimen on suunnitellut Tapio Anttila. Varjostin on opaalinvalkoista mattaakryylia. Tilaa design-valaisin Hobby Hallista!. Design-valaisimet - VALAISIMET - Koti ja sisustus. Innolux Eero Aarnio Tupla Kupla -valaisin, koko M. Innolux. Eero Aarnio Tupla Kupla -valaisin, koko M. Muotoilija ja sisustusarkkitehti Tapio Anttila on suunnitellut freelancerina useille kotimaisille valmistajille kalusteita, valaisimia ja sisustustuotteita. Naista on.

20. Toukokuu Tapio Anttila on ehdolla Muoto2015 sisustustuote-kategoriassa Kieppi- valaisimella. Designer Tapio Anttila, Eri korkeudelle ripustetut Tip- valaisimet muodostavat ryhmana hauskan sisustuselementin, joka vangitsee katseen kotona ja. Tapio Anttilan valaisimissa yhdistyvat ajaton muotoilu ja kaunis valo. Suosittu Triple-valaisin on tasta hyva esimerkki: valo levittyy tasaisesti niin ylos, alas kuin. Triple on valovoimakas. Kera Interior Triple on kotimainen Avainlippu-tuote. Valaisin on saatavana myos erikoispitkilla johdoilla. Tapio Anttila Tapio Anttila (s. Huippudesigner Tapio Anttilan suunnittelemat koivusta valmistetut Kieppi - valaisimet ja Siipi -henkarit henkivat vahvaa suomalaisuutta ja Anttilan omat. Stopteltat Oy julkaisi tanaan Lahdessa Salpausselan kisojen tunnelmissa sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttilan Stopteltoille tilaustyona suunnittelemat. 5. Tammikuu Sisustusarkkitehti Tapio Anttilan Tip-valaisin on palkittu Sisustusarkkitehti Tapio Anttilahttp://www.iltasanomat.fi/haku/?search-term=Tapio%. 11. Syyskuu Myydaan hyvakuntoinen Innoluxin valaisin pois tarpeettomana. Valaisin on Tapio Anttilan suunnittelemaa designia. Valaisin on erittain. 14. Marraskuu Valaisin kuuluu Anttilan suunnitteleman Nordic Hysteria –tuotemerkin mallistoon. Kansainvalisestikin palkittu muotoilija perusti Nordic Hysteria. Virvatuli-Valaisimet Oy - Valaisee kodin. Anttila Lappeenranta. Kolmisoppi Kodin1. Valtimon Sahkotyo Valaisimien Erikoisliike Hellsten Ky. Vaattovaaran. 4. maaliskuu Uusista valaisimista mukana ovat Tapio Anttilan kansainvalisella Good. Design - ?palkinnolla palkitut Tip-?valaisimet seka uusin uutuus Mars-?. Tapio Anttilan valaisimissa yhdistyvat ajaton muotoilu ja kaunis valo. Suosittu Triple-valaisin on tasta hyva esimerkki: valo levittyy tasaisesti niin ylos, alas kuin. Valaisimien ajattomat muodot ja hienostunut valo toivat uuden ilmeen koteihin ja julkisiin Tuottelias Anttila valittiin vuoden huonekalusuunnittelijaksi. Kaunis ja tehokas valaistus lisaa kodin viihtyisyytta ja parantaa turvallisuutta. Valikoimassamme on jokaiseen kotiin ja tyyliin sopivia lampunjalkoja ja valaisimia.

Innolux Triple - valaisin ; Tapio Anttila - 250 € -

25. Helmikuu Olen viimepaivat tuskaillut olohuoneen valaisimen kanssa. Remontti ei ole Triple-valaisin, design Tapio Anttila, Kera Interior Olisin jo ollut. 9. Syyskuu BLOUN. Uunituore yitys joka, valmistaa valaisimia lasista. Lampimasti tervetuloa markkinoille kauniit kotimaiset herkat, viehattavat ja varikkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.