maanantai 25. huhtikuuta 2011

Wii konsoli

Taysin uusi HD-tason pelikonsoli, Wii U kaupoissa 30.11. |

Kuuma konsoli-ALE - Nintendo Wii - Pelit CDON.COM:sta. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Pelikonsoli-spesiaali. Nintendo Wii U Basic - Hardware. Wii U yhdistaa HD- grafiikan uuden Wii U GamePad:in kanssa ja lopputuloksena on kaikkein. 10. Syyskuu Nintendon taannoinen E3-esiintyminen oli onnistunut paketti, silla yhtio esitteli monipuolisesti seka tulevaa Wii U -konsoliaan etta sen.

Wii tunnettiin aikaisemmin koodinimella Revolution, mutta nimi vaihdettiin vuoden E3-messujen alla. Nintendon tyylioppaan mukaan konsolin nimi on vain. Nintendo ilmoitti uusimmassa Nintendo Direct -lahetyksessaan, etta uusi Wii U - pelikonsoli julkaistaan Euroopassa 30. marraskuuta. Wii U on taysin uusi.

8. Maaliskuu Loyda Nintendo Wii -konsoli parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. 21. Lokakuu Nintendon vuonna alkujaan julkaistu pelikonsoli Wii alkaa olla tietylla tapaa elamansa paatepisteessa. Japanilaisilla sivuillaan Nintendo. Puolenkuunpelit pelikauppa. Verkkokaupasta Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 3 (PS3), PC,Wii, Wii U, Nintendo 3DS, Nintendo DS. 19. Joulukuu Wii U:ta ei pida sotkea vuonna julkaistuun Wii-konsoliin, vaikka ne lahisukulaisia ovatkin. Wii U on tehokkaampi, monipuolisempi ja tukee. Wii mini on pienempi kuin alkuperainen Wii ja se on variltaan mattamusta punaisella reunuksella varustettuna. Wii mini on myos yhteensopiva useimpien. Fisher-Price. Disney Princess. Lisaa tuotemerkkeja. Tarjouksia. Etsi myymala. Asiakaspalvelu. BR-Lelut. Tuotemerkit. Wii U konsoli. Wii U konsoli. Wii U Premium Pack 32 Gt Mario Kart 8 -pelikonsolipaketti. 319,99. Lisaa koriin. Wii U Premium Pack 32 Gt Lezend of Zelda -pelikonsolipaketti. 299,99. 5. Elokuu Myydaan alkuperainen Nintendo Wii pelikonsolin mukana tullut Nintendon valmistama ja Nintendon logoilla varustettu tyylikas teline Wii. Erittain kompakti Nintendo Wii Mini. Mukana Mario Kart Wii -peli. Punainen Nintendo Wii U konsoli. Wii U GamePad -peliohjain + Wii Remote. Mukana 2 pelia.

22. Marraskuu Konsolilla voi katsoa myos elokuvia, tv-ohjelmia ja suoria urheilulahetyksia,. Wii U on uusi korkean resoluution (HD) pelikonsoli, joka tarjoaa. Wii mullisti koko pelialan! PELAA JA USKO! Wii - kompakti ja vallankumouksellisella tekniikalla ja ominaisuuksilla varustettu pelikonsoli mullistaa. 4. Marraskuu Nintedo Wii on talla hetkella sen verran iso johtaja konsoleiden myyntitilastoissa maailmalla, etta pitihan se myos testata.

Wii U konsoli - BR-Lelut

20. Marraskuu Viime sunnuntaina Pohjois-Amerikassa julkaistu Nintendon Wii U - videopelikonsoli on saanut ensimmaisissa arvosteluissa varsin positiivisia. Http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/3/7/nintendo-wii-u-mario-luigi-premium- pack-23416437.jpg Napparan kokoinen konsoli ja musta on aina tyylikas vari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.