keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Innolux valaisimet

Innojok valaisimet - Valaisinliike.fi

18. Tammikuu Ylakerrassa on esilla yrityksen Innolux-merkkisia valaisimia ja kirkasvalolaitteita, joita kaupoissa myydaan noin 100–300 euron hintaan. Innojokin suunnittelemiin ja markkinoimiin Innolux-valaisimiin kuuluu yleis- ja sisustusvalaisimia seka tyotila-, ulko- ja suurennuslasivalaisimia. Innolux Design. Innolux Design-kilpailu Osallistu Innolux-designvalaisinkisaan. Voit voittaa itsellesi kotimaisen valaisimen!Vastaa, mika on tarkein asia hankkiessasi valaisinta.

Hyvinvointia laadukkaan valon avulla. Tilaa Innolux-valaisimet, kuten Candeo, Lokki, Kuplat, Yki ja monet muut nyt helposti ja nopeasti netista. Verkkokaupasta saat kaikki sahkotarvikkeet ja valaisimet nopeasti ja luotettavasti. Tilaamasi Innolux Jasmina 2*18WD 1-10V HIMMENNYS lisatiedot. Suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemat Innolux-valaisimet ovat ajattomia ja ne kestavat sukupolvelta toiselle. Innoluxin valmistaa esimerkiksi Yki Nummen. Innolux 304121H Vaasi Designvalaisin edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. Innolux Kubo kirkasvalo, Varilampotila 4 000 K, Mitat: 380 x 590 x 220 mm, 2 kg, Himmennettava. Etusivu Tuotteet Innojokin valaisimet Innojok Oy esittelyssa Innolux design valikoimasta loytyy uudelleen tuotantoon otettuja klassikkovalaisimia ja uutuuksia. Innolux – Huippulaadukkaat kirkasvalot. Suomen suurimman valaisinvalmistajan Innolux-valaisimet ja kirkasvalolaitteet syntyvat suomalaisten muotoilijoiden. Kattavaan valaisinvalikoimaamme lukeutuu useita erityylisia ja erihintaisia valaisinmerkkeja, kuten Tom Dixon, Foscarini, Diesel, Tobias Grau, Secto Design. Innolux Skuutti –seinavalaisimia on kahta eri versiota, toisessa on kolmeen ja Valaisimen pintakirkkaus on vahainen eli se ei haikaise, ja valo on tasainen. 15. Syyskuu Innolux Kuplat Helmi -valaisimen numeroitu erikoisera. Uutuusvari Kuplat Helmi yksinoikeudella vain meilta!Tilattavissa verkkokaupastamme. 3. syyskuu Cafe -valaisimet ovat Innoluxin taman vuoden uutuuksia ja kylla naissa on jo A week ago I got to visit a Finnish light manufacturer Innolux.

Valaisin on saatavissa kahdessa koossa ja sen valaistusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Valaisimen kuvut ovat valkoista opaaliakryylia ja ripustusvaijerit. Innolux Pisara on korkeisiin tiloihin sopiva valaisin. riippuvavalaisin. 230V 50Hz IP20 vari: valkoinen materiaali: korkealuokkainen opaali lasi lamppu:

Valaisimet - Diesel, Foscarini, Dor Design, Innolux,

Koti. Valaisimet ja lamput. Kattovalaisimet. Innolux Kuplat riippuvalaisin, kirkas. ?. Palaa kauppaan. Katso kaikki Prisma-verkkopalvelun Innolux-tuotteet. Innojok Oy:n Innolux Lokki on kotimainen Avainlippu-tuote. Saatavana myos halkaisijaltaan 500 mm:n Lokki. Ripustusjohto on molemmissa valaisimissa 1,35.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.